Rocío Madrid és una artista andalusa de 42 anys que va descobrir Xavier Sardà a Crónicas marcianas i que ha tornat a la TV en prime time i d'èxit de la mà de la mateixa productora, Gestmusic, amb els mateixos de Crónicas (Carlos Latre, Manel Fuentes) a Tu cara me suena. Casada amb un exjugador de l'Espanyol, el català Ángel Morales, tenen dues criatures i viuen a Màlaga.

rocio madrid teatro gtres

Rocío Madrid al teatre, GTRES

Rocío ha fet més teatre musical que TV i ara acaba d'estrenar una obra a Madrid, Lo nuestro estaba cantado. En temps de pandèmia, cal omplir els teatres, amb distància de seguretat. Promociona com millor es capta l'atenció a Instagram, despullant-se:

"Así es perfecto" escriu la sempre simpàtica, guapa i bona artista Rocío Madrid. Era líder a Crónicas, a TCMS i ara convida a anar al teatre per veure-la cantar, ballar i actuar. Una artista completa. La seva cara sonarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat