L'entrevista Rocío arriba al final amb moltes incògnites, com la del paper en tot l'afer del segon marit de Rociíto, Fidel Albiac. Abans es resol com pot la mare deixar de relacionar-se amb el seu fill petit, David Flores, que pateix síndrome d'Angelman. Es resol en un vídeo previ a l'emissió de l'avantpenúltim capítol. Rocío Carrasco torna a dir que la culpa que no parli, es relacioni ni truqui el fill discapacitat és la mateixa: Antonio David. El noi té 22 anys i des que era menor, fa 5 anys, que no el veu. Vídeo:

Rocío: "David empieza a cambiar desde que su hermana no está en casa. El padre iba a ver al niño al colegio entre clase y clase, en el recreo o a la salida en el período que me tocaba a mí. Mi hijo me decía 'Mi padre me ha dicho que gravaré un disco con fulanito. Que no tengo que estudiar que me va a llevar a La voz (programa de talents d'Antena 3). Yo veía que iba a acabar como acabó lo otro (el cas de la filla). El niño me dice que un día en el coche con su padre y su hermana les dice no digáis eso de mi madre que es mentira. Y el padre le dijo que si volvía a defenderme se bajara del coche e iba andando".

David Flores GTRES

David Flores en una imatge actual, GTRES

Rociíto té marcada amb foc la data que va veure per últim cop el seu fill, també a l'estiu, com amb la seva filla, i previ al seu casament amb Fidel Albiac, al que el nen ja no va anar: "El último día que veo a mi hijo es el 23 de junio de 2016. Pongo una reclamación judicial para que reintegren al niño al domicilio materno y eso no sucede. Ese día me doy cuenta que he parido dos veces pero que no tengo a ninguno de los dos". Twitter es polaritza:

TUIT rociito

Rocío Carrasco y David Flores EB

Mare i fill, distanciats fa 5 anys, Telecinco

Queden 3 capítols i la família es mou per començar  a parlar quan acabi Rocío. Ortega Cano ja ha avançat que concedirà una entrevista aclarint-ho tot. La història no acabarà amb l'últim capítol. Mai millor la frase final dels culebrots: Continuarà.