Catalunya està vivint el drama de la família Jurado amb tota intensitat. L'entrevista Rocío de 14 capítols és el programa més vist (també) entre els catalans, que l'eleven a audiències siderals del 30%. Dos ingredients converteixen aquest producte de Telecinco en un imant per l'espectador; una família destrossada i una opinió polaritzada. Hi ha autenticitat en el patiment d'una dona, Rocío Carrasco, però també en els dos fills del matrimoni. Tota la cadena, excepte Ana Rosa Quintana, convé que la filla Rocío Flores és un monstre, condemnada quan era menor, als 15 anys, per agressió a la seva mare. Però ningú no para atenció a l'altre fill, David Flores Carrasco.

david Flores GTRES TUIT

David Flores Carrasco, GTRES

David té ara 22 anys i una malaltia genètica de naixement, síndrome d'Angelman, que li provoca una discapacitat intel·lectual. La seva germana Rocío Flores, de 24 anys, va desafiar en directe la mare: "¿Por qué no llamas a tu hijo, almenos?". Un tret a l'estómac de Rociíto que se sent tan desemparada que no té forces per parlar amb el seu fill adult però amb l'edat mental d'un nen. Com està ell? El diari La Razón ha parlat amb l'entorn del noi per saber com es troba durant l'emissió a totes hores a Telecinco de les paraules de la seva mare. Fa 7 anys que no la veu. 

david y rocio flores GTRES TUIT

David i Rocío Flores, GTRES

Així es troba David: "Lo está pasando muy mal estos días, en su cerebro cuesta asimilar todo lo que está relatando su madre, también está viendo sufrir a su padre y su hermana, echa de menos a Olga, que está en Supervivientes y en su cabeza tiene un lío mental. Es muy honesto, una gran persona, y todo este asunto tan dramático le supera”. Segons sembla ha demanat permís al seu pare per veure el programa Rocío cada dimecres. La seva germana va confessar que ella també el mira. 

david Flores GTRES TUIT

David amb el pare i la madrastra Olga, GTRES

Els espectadors no entenen com Rociíto no es relaciona amb el seu fill discapacitat des de fa 7 anys per culpa de la pèssima relació entre els dos excònjuges. Segons fonts coneixedores de les relacions familiars han revelat a EN Blau, la raó és que Antonio David i Rocío Flores, pare i filla, manipulen el fill discapacitat i l'han convençut que la seva mare no l'estima. Telecinco infla el globus durant 14 capítols, 3 mesos a totes hores. Com diu Pilar Rahola a La Vanguardia "¿Puede haber mayor frivolización del maltrato que practicar, al tiempo, y en la misma cadena, la mayor trascendencia y la más impía superficialidad?".

gloria camila rocio i david flores GTRES TUIT

David Flores amb la germana Rocío i la tieta Gloria Camila, GTRES

Un noi de 22 anys que adora la seva germana, la seva tieta Gloria Camila o la seva madrastra Olga. Amb una malaltia incurable. Apartat de la seva mare, no per voluntat pròpia. Ell és la gran víctima. I pocs pensen en ell.