Roberto Leal ha començat amb bon peu al capdavant de Pasapalabra a Antena 3. Bona estrena del concurs sobre paraules, que compaginarà el proper mes amb les darreres gales d'Operación triunfo, que es reprenen aquest dimecres a la nit.

roberto leal

Antena 3

El presentador andalús ha demostrat en molt pocs programes que és una aposta segura i excel·lent. Té talent, és natural, és ràpid i davant de càmeres es mostra tal com raja. I ho ha demostrat revelant un fet de la seva intimitat. Rosco. Con la letra D. Condición de la vista que consiste en no percibir ciertos colores o confundirlos con otros. Una definició que l'ha fet confessar un aspecte personal desconegut fins ara.

roberto leal2

Antena 3

La resposta: daltonisme. Una afecció que ell també pateix. “Yo confundo los colores. Eso que es rojo yo lo veo rojo, pero hay otros colores que los confundo. El verde, el gris... Hay muchos tipos de daltonismo”. No serà la primera confessió que dirà Leal. És el que té ser un dels presentadors més espontanis de la televisió, cosa que s'agraeix.