Hollywood té moltes pràctiques que no tots els actors comparteixen, per exemple, una d'elles són les dietes estrictes a què molts famosos se sotmeten per aconseguir aconseguir o interpretar certs personatges. Robert Pattinson és d'aquests famosos que no està d'acord amb aquestes pràctiques tan dràstiques al món de l'actuació.

El reconegut protagonista de la saga 'Crepúsculo' és un viu exemple de tots els diversos canvis a què s'ha sotmès per interpretar alguns dels seus personatges, sotmetent-se a algunes i diferents dietes fins al punt d'arribar a ser irreconeixible. Recentment, es va saber que l'actor tornarà a la gran pantalla amb 'Mickey 17′ i en una entrevista concedida a 'ES Magazine', no va dubtar a esmentar les exigències que tenen els actors per lluir un físic envejable per interpretar diferents papers, i és que ell mateix ha hagut de fer dietes estrictes.

Quines són les dietes que ha provat Robert Pattinson?

El protagonista de 'Remember Me' ha confessat que ha provat "totes les dietes de moda que se t'ocorrin", encara que la que li falta és "la de la constància", i és que les exigències de cada guió l'han fet modelar la seva figura en diverses ocasions, i en alguns casos ha hagut d'atemptar contra la seva pròpia salut: "És una bogeria. Fins i tot si et limites a vigilar la teva ingesta de calories, és extraordinàriament addictiu. No te n'adones del perillós que és fins que és massa tard".

D'acord amb el ressenyat pel lloc web d'AS, Robert Pattinson va revelar que en ocasió va haver d'alimentar-se d'un sol menjar durant diversos dies. "Una vegada només vaig menjar patates durant dues setmanes, com a desintoxicació. Només patates bullides i sal rosa de l'Himàlaia. Aparentment et neteja... i definitivament perds pes". En una altra ocasió, Robert Pattinson va començar amb una altra dieta més permissiva amb alguns aliments, però restringint-ne altres com la cervesa: "Jo estava com: 'Oh, hi ha una en la qual només menges taules d'embotits i formatge tot el temps? Però no em vaig adonar que no pots prendre cervesa, ja que anul·la per complet el propòsit".

Robert Pattinson es va masturbar per a una pel·lícula

Les dietes no és l'únic dràstic a què s'ha sotmès Pattinson per a una pel·lícula, també s'ha hagut de sotmetre a situacions incòmodes per oferir una actuació autèntica. Tal com recorda Wapa, a intervinguts i a final de la primera dècada del 2000, Robert Pattinson ja era reconegut per la seva participació en 'Harry Potter i el cáliz de fuego', així com per protagonitzar el primer lliurament de 'Crepúsculo'. Tanmateix, encara buscava ingressar a les esferes més altes de Hollywood.

Va ser en aquell moment en què se li va presentar l'oportunitat d'interpretar Salvador Dalí a la pel·lícula biogràfica 'Little Ashes' (2009). Encara que el rodatge incloïa escenes sensuals, va ser en una escena en solitari on va haver d'afegir encara més intensitat a l'enregistrament. "Una vegada vaig decidir deixar d'actuar, va ser quan vaig fer 'Little ashes'. Vaig interpretar Salvador Dalí i vaig haver de fer moltes escenes en les quals estava nu i també vaig haver de masturbar-me. Vull dir, de veritat. La meva cara d'orgasme està gravada per a l'eternitat", va relatar per a Huffington Post.