La teníem abandonada, però no ens oblidem d'ella. Anna Lewandowska, la dona de Robert Lewandowski, és el millor del millor quant a influencers dones d'esportistes. Ella, a més, és també esportista i medallista mundial, de taewkondo. És molt bona amb el què realitza i també fent el que més li agrada: gaudir del seu temps lliure. Li encanta viure la vida i passar-lo en gran i és per això que s'apunta a tots els plans. Li encanta anar a veure el seu xicot jugant al Camp Nou i marcant gols, passar una bona estona amb WAGs culers com Coral Simanovich o Daniela Ter Stegen... i també practicar nous esports.

Un d'ells és el ioga, el qual practica amb assiduïtat, mentre que l'altre és la batxata, un tipus de ball clàssic entre el món llatí, però que la polonesa també ha après. Està ara anant a classes de ball amb la companyia de Robert. I se'ls hi dona molt bé...

Lewandowski i Lewandowska IG stories
Lewandowski i Lewandowska IG stories
Lewandowska i una amiga en les classes de bachata IG stories
Lewandowska i una amiga a les classes de batxata IG stories

En el vídeo que va penjar ahir se la veu magnífica, espaterrant amb el que és el seu professor de batxata, el qual recomana al 100% a tots els seus seguidors. "Després de 4 mesos ballant batxata, ara puc dir que estic començant a convertir-me en una addicta a aquesta activitat. Després d'entrenar, us animo a ballar. Si ets de Barcelona, et recomano que facis classes amb Mathias Font", explica al seu Instagram Lewandowska alhora que es desenvolupa amb una fluïdesa superlativa. No ens estranya... 4 mesos practicant batxata ha de donar els seus fruits. Olé.

El seu entrenador se sent "afortunat"

Mathias Font, l'entrenador personal dels Lewandowski, es mostra a les xarxes molt feliç de poder compartir aquests moments amb Robert i amb Anna. Se sent agraït per poder estar compartint aquesta experiència amb "el millor jugador de futbol de la història de Polònia i el millor del Barça en l'actualitat" i amb la seva dona. A ella li tira també afectuoses floretes: "I felicitacions @annalewandowska per tot el que tu també has aconseguit al llarg del temps és increïble el molt que treballes tots els dies i sempre amb ganes de descobrir coses noves". La foto és brutal:

Un molt bon pare

Robert Lewandowski segur que és un dels millors pares de l'univers. O almenys així ho demostra a les xarxes socials, sempre criant i cuidant-se dels seus bombonets. L'última foto amb les seves dues nenes, Klara i Laura, és espaterrant. Apareixen jugant al clàssic joc de memòria, 'Memory'. "Guanyaré amb Klara aquesta vegada?", es pregunta Lewy a Instagram. Guanyis o perdis, el somriure et delata. Ets millor pare que golejador i això ja és difícil. To be continued!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)