Todo es mentira han batejat el diari d'Eduardo Inda amb un nom que li va com anell al dit. En lloc d'OK Diario, ells li diuen O fake diario. I aquest dilluns, dia de ressaca de la Copa Davis guanyada per Espanya, han destapat una altra fake news del seu amigui Inda. Perquè el diari assegura que Gerard Piqué, ànima i creador d'aquest nou format de la Davis, no va aplaudir la victòria del combinat espanyol i es va posar les mans a la butxaca quan Rafa Nadal va aconseguir el punt definitiu davant el canadenc Shapovalov.

El diari d'Inda aporta un vídeo per refermar les seves tesis i ho acompanyen d'unes explicacions: "El presidente del Grupo Kosmos apenas gesticuló tras el punto que logró Rafa Nadal. El jugador del Barça se limitó a sonreír levemente mientras Shakira saludaba a sus hijos, mientras que a su alrededor todo eran gestos de euforia y celebración". Però res més lluny de la realitat. I Risto s'ha encarregat de desmuntar-li novament, i ja hem perdut el compte de les vegades que ho ha fet.

risto vs ok diario

Cuatro

"Piqué se metió las manos en los bolsillos y no aplaudió un tie-break épico de Rafa Nadal que a cualquier amante del tenis hubiese levantado de su butaca. No sabemos si el defensa quiso mantener su imparcialidad como organizador, pero su comportamiento delata que no le gustó el triunfo español o que es un tremendo actor", insisteix OK Diario. Però Risto i companyia li han tornat a pintar la cara. Com? Simplement comprovant que el vídeo amb el que ells justifiquen la seva 'notícia' no es correspon en realitat amb el moment final del triomf espanyol, sinó amb els prolegòmens de la final. Li han desmuntat la trola a Inda i s'han mofat a base de bé.

tem ok diario pique

Cuatro

"Igual estaba buscando suelto para comprarse unos perritos calientes con Shakira"; "En 'OK Diario', Piqué para Inda es satanás con tupé" o "no le vimos gritar 'Visca Canadá!', pero sí le vimos aplaudir un punto"... "Sí, sí, Piqué aplaude el punto, pero tiene cara de desear que Roberto Bautista, que no es catalán, se rompa el menisco". O posant una foto de Felip, seriós, dient que també és de quan Nadal guanya el punt final. Ironitza Miguel Lago: "El rey tampooco aplaudió... ¿será republicano?".

tem felip davis

Cuatro

Però Felip sí va aplaudir. I va somriure amb la victòria d'Espanya. També quan es va topar, per cert, amb Ortega Smith. Piqué també va aplaudir amb el punt final, per molt que Inda s'entesti en voler demostrar el contrari. Joc, set i partit per Risto.