És la notícia del dia, probablement de la setmana i una de les de l'any. Ruptura molt sonada entre dos catalans arxiconeguts que havien construït una de les relacions més boniques que s'havien vist en els últims temps. Risto Mejide i Laura Escanes trenquen per sorpresa amb un comunicat conjunt però per separat que ens deixa a tots amb els ulls com unes taronges. No ens ho esperàvem per a res: duríssim.

Risto Mejide
Risto Mejide i Laura, maquíssims - GTRES

Molts no donaven un duro per la seva relació, però ambdós han demostrat que tot i treure's més de 20 anys de diferència es pot edificar una relació hipersana. Van mantenir l'elegància en tot moment: per anunciar la seva aventura, per tenir la seva única filla -Roma- per donar-se el "sí, vull" el 2017 i, finalment, per tallar. Són el Roger Federer dels romanços. Mentre el suís és capaç d'acomiadar-se amb una elegància tremenda al tapet de joc després d'una carrera llegendària, ells ho fan a les xarxes amb un comunicat molt emotiu que desgranem a continuació. Ens fan plorar:

Laura Escanes i Risto Mejide - Xarxes socials
Laura Escanes i Risto Mejide - Xarxes socials

Risto: "Espero que siguem tan bons ex com hem estat com a parella"

L'escrit de Risto s'ha publicat a les 17:08 hores, al mateix moment que el de Laura. Sens dubte, el de Mejide ha estat el més tendre dels dos, segurament per la seva destresa per escriure. El membre del jurat de 'Got Talent' ha deixat grans frases per al record, entre elles -i segurament la més sentida i sincera- aquesta: "Espero que siguem tan bons ex com hem estat com a parella". Risto sempre ens fa reflexionar. Mejide ha volgut donar dos titulars més, ambdós molt des de dins, i li ha agraït a l'influencer catalana que l'hagi fet pare de Roma, alhora que li ha desitjat que trobi la vida que ella desitgi. Un gentleman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

Laura: "L'amor no s'acaba, no mor"

Es nota que Escanes s'ha buidat per complet. Ella mateixa ha reconegut que ha esborrat i reescrit el post infinitat d'ocasions fins que ha arribat el moment de fer-lo públic. Després de set anys, tres mesos i vint-i-quatre dies de relació, la mare de Roma ha escrit el seu últim missatge com a parella de Risto, en el qual li ha expressat que l'amor "no acaba i no mor". És per això que Laura també explica que continuarà estimant Risto per a la resta dels seus dies. I sabem que ho farà perquè la manera en com s'ha acomiadat de la seva ja exparella és molt real: "Em vaig imaginar la vida sencera amb tu i m'has fet creure en l'eternitat. Hem complert somnis, creat una família preciosa i creant el nostre camí junts". Un camí que ara se separa, però que d'una altra manera, seguirà el seu curs.