Laura Escanes és una de les influencers més reconegudes d'aquest país. Compta amb més d'un milió de seguidors a les seves xarxes socials. Fa anys que treballa amb elles i ja ha provat en nombroses ocasions la part menys bonica. La catalana compta amb nombrosos 'haters'. Tanmateix, sempre es fa el desentès a les crítiques.

Aquesta setmana Laura Escanes publicava una sèrie de fotografies en les que posava davant el mirall en roba interior de color blanc. El seu somriure s'esvaïa per complet quan començava a rebre comentaris carregats de falta de respecte. Alguns dels seus seguidors no veuen amb bons ulls que es mostri amb tan poca roba.

Un dels missatges més crítics que ha rebut ha estat: "No sé jo si t'agradaria que Risto fes això i rebés milers missatges de ties bavejant. No m'agradaria veure la meva xicota així davant de 500 mil seguidors, i tots bavejant. No t'ho dic en pla malament. Si estàs fent una campanya de roba interior, val, però insinuar-te així a posta que tindràs paios mirant a propòsit, no ho veig. Al final està clar que t'ha d'agradar a tu i a la teva parella que facis això", escrivia un usuari.

Després de les crítiques Laura Escanes ha publicat diverses fotografies amb alguns dels comentaris que ha rebut per títol. "Però què pensaran quan vegin aquestes fotos, però per què puges aquestes fotos i aquests vídeos insinuant, quan la teva filla sigui gran i vegi les ximpleries que puges", es podia llegir en un dels missatges.

Encara bo que també ha trobat gent que la segueix i li dona suport. "Quina pena que hi hagi gent així. Maca, tu llueix el teu cos el que vulguis que per a això és teu", opinava una seguidora. "Que pensin el que vulguin. Si jo tingués aquest cos també ho ensenyava", li escrivien els seus més fidels.

Risto Mejide es pronuncia en xarxes

Entre tots ells també es troba Risto Mejide, qui ha sortit en defensa de la seva dona i a més ha donat resposta al comentari en el qual se li esmentava.

"Doncs a mi m'encanta que Laura Escanes, a més d'una companya de vida immillorable, sigui així de SEXI i que ho ensenyi tot el que vulgui i més. El problema el té la gent que pensa que hauria de demanar permís o perdó. Jo, mentrestant, aquí estic, bavejant com el que més", escriu el publicista.