Quan deixes el llop vigilant les cabres, probablement se les acabi cruspint. Doncs quan tens com a tertulià un descerebrat com el Dr. Alfonso Cabeza, passa el que passa. El tertulià de Todo es mentira va perpetrar divendres, Diada de Catalunya, un miserable atac contra els catalans, als que ell, si hagués pogut, hagués exterminat. Esborrats del mapa. Afortunadament, la perpetuació dels catalans no depén d'energúmens com ell, que va dir en directe, sense despentinar-se: "la culpa de toda esta gente que no está muy bien de arriba, la tiene un personaje que fue Franco... que tenía que haber aprobado la ley del aborto en el año 50 y no hubiera nacido tanto hijo de... ".

doctor cabeza tem

Dr. Alfonso Cabeza (Cuatro)

Divendres no presentava Risto Mejide el programa. El seu equip sí. I es va produir un segon de silenci després de sentir la barbaritat d'aquest doctor. Però qui no ha callat ha estat el presentador titular aquest dilluns. El darrer tema que han tractat ha estat la famosa foto amb molts alpinistes fent cua a la Pica d'estats d'aquest cap de setmana. Aprofitant l'avinentesa, i abans d'acomiadar el programa, Risto es posa seriós: "Tenemos que acabar, però ahora que veíamos la Pica d'Estats, dejadme decir solo una cosa: yo estaba viendo el viernes el programa desde casa, y me dolió muchísimo que un colaborador, al que no voy a nombrar porque no está delante dijese algo inaceptable sobre cualquier comunidad autónoma, pero es que encima lo dijo sobre el lugar donde yo vivo, el lugar de donde yo soy, de donde mi familia es, etcétera".

risto acomiada cabeza2

Risto Mejide (Cuatro)

Risto, visiblement empipat, ha estat demolidor: "Yo he pedido que ese colaborador no vuelva. No voy a hacer más espectáculo de esto, no voy a invitarlo aquí para afeárselo y tal. Volverá el día que pida perdón por esas palabras que dirigió a los catalanes, absolutamente desafortunadas e inaceptables en ningún programa de televisión. Lo siento mucho... es lo que tiene tener principios". Bravo per Risto. Però que sàpiga que el perdó que ens pugui donar aquest personatge abjecte als catalans és paper mullat. Ni necessitem el seu perdó, ni ens el creurem, si és que arriba. Per això li aconsellem a Risto que no caldria arribar a aquests extrems si directament no li donessin veu i vot a impresentables amb un llarg historial de polèmiques a l'esquena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat