Cristina Seguí vol fer-se famosa com a tertuliana d'ultradreta quan el que la defineix també és que és grollera. El problema d'insultar una companya a la seva cara a un programa de TV, "gentuza" i "Lewinsky de Puigdemont", no és només masclisme sinó repugnància, com diuen Pilar Rahola o Toni Soler:

L'endemà que Eduardo Inda hagi acomiadat Bea Talegón com a columnista d'OK Diario per dir a Todo es mentira de Cuatro que ella hi fa opinió i no "informació entre cometes", l'altra columnista del diari ultra , Cristina Seguí, ha fet un tuit acusant Talegón de "fel·latriu", de practicar sexe oral amb el president de la Generalitat Carles Puigdemont. Risto ha estat ràpid i ha convidat Seguí, que és tertuliana habitual del programa, però l'ha volgut convidar precisament  perquè sabien que passaria alguna cosa. I ha passat. Aquest és el vídeo:

Cristina Seguí preguntada per Risto sobre Inda: "Soy colaboradora de OK Diario". Risto: "Cuidado lo que dices si quieres mantener tu trabajo". Seguí: "Soy compañera de periodistas que se juegan la integridad en Alsasua y Cataluña. Al contrario que Beatriz Talegón a la que llevan en volandas por ser la Monica Lewinsky de Puigdemont. Para mí la señora Beatriz Talegón es gentuza". A plató se sent "Hostia". I Risto li ofereix la possibilitat de retractar-se en tres ocasions: "No voy a permitir que se descalifique a nadie, te pido por favor que te retractes. No voy a permitir las faltas de respeto". I Seguí acaba "No me voy a retractar".

risto bea 4

Cuatro

El millor ve quan Risto diu "Ahora sí, corto la conexión. Adiós" i l'altre tertulià Antón Losada sentencia: "No se ha retractado pero se ha retratado. Me parece machismo casposo, rancio, asqueroso que una mujer llame eso a otra mujer porque está en desacuerdo con sus ideas. Me quedo sin palabras. Tú le has preguntado por Inda, no por las ideas de Bea Talegón. Para salvar el culo de Inda sale con insultos machistas y 'gentuza' o que está al lado de terroristas. Es indefendible".

risto segui Cuatro

Cuatro

Risto no ha gosat dir a Cristina Seguí que no tornarà mai més al seu programa. Sent Telecinco no se sap mai. L'audiència va en augment: 3,8% a Catalunya (3,6% a Espanya). Mica en mica va apropant-se a xifres admissibles per les productores de Toni Soler i Òscar Cornejo i per Paolo Vasile.