Els rostres més coneguts mai deixen de sorprendre a les xarxes socials. L'últim en fer-ho ha estat el català Risto Mejide, a través del seu compte d'Instagram. Molt matiner, el de Todo es mentira, a primera hora de divendres 8 d'octubre ha deixat els seus seguidors amb la boca oberta amb una foto de fa moltíssim temps, que ha recuperat del bagul dels records. Ho ha fet per compartir amb tots un dia molt especial en la seva vida, que va marcar un abans i després.

Una captura que el marit de Laura Escanes, amb qui té una filla anomenada Roma, ha acompanyat d'un escrit que acumula molts 'm'agrada' i comentaris per part dels seus amics, companys i seguidors. Entre ells, el presentador de Telecinco, Jesús Vázquez, que durant molts anys va tenir mala relació amb Mejide arran de la seva intervenció a Operación Triunfo. Tot i que després les coses es van solucionar i ara es porten genial. La foto de Risto recordant un dia que mai oblidarà, a continuació.

Risto Mejide en 'Tot és Mentida' Quatre

Risto Mejide a Cuatro

Les xarxes socials tenen múltiples usos. També serveixen per recordar dies clau en la vida d'una persona, que per molt que passi el temps un mai oblida. Això és el que ha fet el marit de la catalana Laura Escanes. Abans de debutar a la televisió, Risto Mejide era una persona anònima per a la gran majoria, centrat en la seva faceta com a expert en el món del màrqueting. Arran de posar-se davant de la càmera, i de les seves polèmiques i sonades intervencions com a jutge en el programa Operación Triunfo, el seu nom va començar a sonar amb molta força i la seva popularitat va augmentar.

De fet, el seu debut a la televisió va ser en el programa Operación Triunfo. Un debut que divendres 8 d'octubre , quan faltaven pocs minuts per a les vuit del matí, ha recordat en el seu compte d'Instagram. "Avui es compleixen exactament 15 anys de la meva primera intervenció a OT. Tenia més cabell, menys gust per a les camises i cap idea del molt que em canviaria la vida", assegura el també presentador de Got Talent. Parlem d'això:

risto mejide primer dia tele

Instagram Risto Mejide

Una publicació en la qual Risto anima els seus seguidors, més d'un milió de persones, a seguir endavant amb els seus somnis i lluitar per allò que realment volen. "Mai deixis que et diguin el que has de fer (encara que t'ho digui un jutat vestit molt vulgar)", escriu el de Barcelona. "A mi em deien que no duraria més de tres mesos a la tele. Avui no només segueixo allà, sinó que continuo aprenent cada dia de la que ja s'ha convertit en la meva feina i passió", remata.

"Al principi anaves de cregut, ara ja no tant", "Sempre m'has agradat", "Et segueixo des d'aleshores", "M'encantaves a OT", "Simplement únic", "M'agrada molt com treballes", "Enhorabona" o "No canviïs" són alguns dels comentaris que els seus seguidors l'hi han fet arribar. Entre els missatges destaca, per exemple, el de Jesús Vázquez, recordant la vegada que va treballar amb ell a OT: "I was there, dono fe de tot...". O el de la seva companya i amiga Edurne , qui ha escrit: "Aquest look... per a mi és un no", fent referència a les valoracions que emeten en el programa de Telecinco, Got Talent. 15 anys d'aquell: "Ets una taula de planxar, és igual a l'alçada que et posem que sempre estaràs pla". Com passa el temps.