Risto Mejide fa molts anys que belluga. El publicista i presentador ja fa anys que va irrompre en la televisió de manera fulgurant, fent de jurat d'Operación Triunfo, i des d'aleshores, l'hem vist en nombrosos programes, com a col·laborador o com a presentador. Ara, fent doblet a Got talent i a Todo es mentira. Per cert, ara estan gravant noves entregues del primer, i després d'una d'aquestes gravacions, ell i els seus companys de jurat van anar a sopar. I també se'ls hi va unir algú que ha estat en boca de tots aquestes darreres setmanes per la polèmica pel seu vídeo íntim, Santi Millán.

sopar millan
 

Risto Mejide, quan va començar a aparèixer a la petita pantalla, portava, per cert, els cabells similars als del seu company i amic Santi Millán, una cabellera llarga acompanyada de les seves característiques ulleres fosques. Després, aquells cabells van passar a millor vida i ja fa temps que apareix força rapat davant de càmeres. Fins i tot, alguna vegada s'ha deixat créixer una llarga barba, tot i que la manera més habitual de veure'l és l'aspecte i el look que llueix els darrers temps.

risto1
Risto Mejide / Telecinco
risto2
Risto Mejide / Telecinco
risto3
Risto Mejide / Cuatro
risto mejide ig
Risto Mejide / @ristomejide
risto i laura ig
Risto Mejide i Laura Escanes / @ristomejide

Ara, però, la imatge que ha mostrat ha deixat els seus seguidors sense paraules. Una imatge que no té res a veure amb el seu cap o la seva cara, sinó amb el seu cos. Concretament, amb els seus braços. Perquè el presentador acaba de fer una publicació on deixa constància de com de fibrat s'està posant, dels braços musculats que està aconseguint a base d'esforç, entrenament i molta força de voluntat. Uns braços on els bíceps i els tríceps treuen el cap de manera impactant, i el millor de tot, sense que hagi hagut de renunciar algunes de les seves passions culinàries: "De las mejores decisiones que he tomado últimamente fue la de empezar a entrenar, y aunque todavía queda mucho trabajo, jamás pensé que a mis 47 años podría sentirme mejor que nunca, y lo más importante, sin dejar ni el chocolate, ni el jamón ni el vino".

risto mejide brazos
risto mejide brazos

El canvi és més que evident. Com a prova, viatgem en el temps dotze mesos enrera, quan es va posar la vacuna de la covid i ho va mostrar als seus seguidors. Un braç molt més prim i menys treballat que ara, que sembla de granit:

risto fa un any
Risto Mejide, fa un any, juliol del 2021 / @ristomejide

Com s'acostuma a dir, mens sana in corpore sano. I si a més a més, pot continuar amb la xocolata, el pernilet del bo i un vinet, què més es pot demanar? Mentrestant, ell i Laura Escanes han trobat un nou niuet d'amor a Madrid, on passen gairebé tots els dies de la setmana. La parella ara està vivint en una espectacular casa de tres pisos situada al bell mig de la capital, d'uns 200 metres quadrats de superfície, que té tot de detalls espectaculars i plens de bon gust. Però cap com el del secret més ben guardat, les golfes. Una cambra meravellosa situada al darrer pis on hi ha l'habitació més original, peculiar i encisadora de totes, i on Risto Mejide i Laura Escanes hi ha col·locat en diferents prestatges tots els seus llibres, com si estiguéssim en una biblioteca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

Una imatge senzillament espectacular. Com els seus braços.