La TV és un circ on a vegades els domadors fan de feres. O de pallassos. Risto Mejide ha traspassat algunes línies vermelles amb una col·laboradora del seu programa i d'El Nacional: Bea Talegón. Aquesta setmana no li han respectat la col·laboració setmanal a Cuatro per poder provar nous tertulians, com Antonio Baños o Josep Cuní.

Beatriz Talegon Cuatro

Cuatro

Però el matí de dijous l'equip de les productores (Minoria absoluta i La Fábrica de la Tele) han demanat a Talegón que contesti per telèfon, i gratis, la següent pregunta  "¿Qué te parece la imputación de periodistas por la filtración del sumario de los CDR?".

risto mejide cuatro

Cuatro

Risto Mejide ha posat l'àudio de la resposta de Talegón per acabar desafiant-la: "Pero por qué no llamas al programa, Bea Talegón. Lo que tienes es que contestar sobre tu implicación en el sumario de los CDR. Llama ahora, Bea". El joc brut és doble: 1) Afirma que Bea Talegón es nega a parlar d'una conversa d'un CDR que apareix al sumari  parlant de Talegón quan això no és el que li ha preguntat l'equip de TEM. 2) La deixa per cobarda dient que no és capaç de trucar al programa en directe per aclarir-ho. El problema és que el programa era GRAVAT. 

S'ha de ser molt trampós per desafiar algú dient que truqui sabent que és imposible perquè el programa es grava. De fet Risto ja no ha aparegut després de l'última publicitat perquè marxava corrents, en AVE o pont aeri, a passar 4 dies a Barcelona amb la seva dona i la seva filla acabada de néixer. Dilluns potser s'ha de disculpar amb Bea Talegón però el mal ja està fet.

risto cuatro mejide

Cuatro

Mejide no dóna més de sí. És el mag tronat de bar de barri a qui se li veu el truc. Fa un programa gravat amagant que és gravat i se li veu tot el cartró. Todo es mentira, començant pel propi programa, simulant un directe. Risto ha mentit als seus espectadors fent veure que era directe interpel·lant Talegón. Al domador del circ li cau la carpa a sobre. S'enxampa abans un mentider que un coix.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat