Todo es mentira s'anunciava com el programa que lluitaria contra les fake news. Que obriria els ulls als espectadors i descobriria les mentides que s'amaguen als mitjans de comunicació. Estrena dimarts: 4% d'audiència, el segon dia baixa al 3,2%, al tercer al 2,4% i al quart convida Belén Esteban. Recorda molt un altre projecte fallit de La Fábrica de la Tele: Trencadís a 8tv. També volien salvar les tardes de la cadena del Grup Godó amb Sandra Barneda i van acabar portant Belén Esteban per salvar els mobles. Va acabar cancel·lat prematurament. Risto volia donar lliçons de periodisme i ha acabat parlant de GH Duo. La fake new era ell.

Dwo34O8W0AAOFDe

Cuatro

A Catalunya l'audiència no li ha anat pas millor: dimarts 4,8%, dimecres 3,2% i dijous 2,3%. Veient el gràfic Paolo Vasile rumia per què va repescar Risto quan va marxar a Antena 3 a fer El rincón de pensar. El fet que Chester fracassés amb Pepa Bueno va fer pensar que el secret era Risto pero un magazine diari a la tarda de bon rotllo no se sosté amb el posat del publicista català. I Laura Escanes segueix sense aparèixer. Han convidat Paula Echevarría, Arévalo o la Esteban, vistos mil vegades a Telecinco. I parlar del reality de torn a la mateixa hora que ho fa Sálvame és suïcida. Ho faran molt millor que tu. El més estrany és: què hi pinta Minoria absoluta en el projecte? No es veu l'empremta de Toni Soler i el seu gran equip per enlloc. I són co-productors del programa.

Dwo ttDWkAAdM8u

Cuatro

Queda clar que estan en rodatge i la primera setmana no val més que per descartar coses. Els convindria una mica més de Minoria abosluta i una mica menys de La fábrica de la tele. Si més no al 50-50 i que tot sigui més simpàtic  o més transgressor. Però que sigui alguna cosa. Zapeando a La Sexta va trigar mesos a ser el que és. Lo siguiente a TVE es reinventa perquè és una absoluta irrellevància. Però es mantenen. Vasile no és famós per la seva paciència.