Diumenge es van emetre els dos primers capítols de l'entrevista de Rocío Carrasco a Telecinco, i dilluns, tot just començar el programa Sálvame, Carlota Corredera va comunicar la decisió de la cadena d'acomiadar Antonio David Flores del seu equip de tertulians fins a nou avís. Una decisió, aplaudida per molts, després del dur relat explicat per la filla de Rocío Flores, callada durant més de 20 anys. Una decisió, d'apartar al que fos guàrdia civil, de la que n'ha parlat el presentador de Cuatro, Risto Mejide. Què ha dit?

Risto Mejide en 'Tot és mentida', Cuatro

Risto Mejide a 'Todo es mentira', Cuatro

El programa Todo es mentira, presentat pel català, el dilluns 22 de març va abordar el tema de Carrasco. Ho va fer amb la presència de Luís Rollán, gran amic de la filla de l'artista morta. "Després de l'emissió dels dos primers capítols he pogut parlar amb ella i m'ha dit que estava tranquil·la", va assegurar Rollán. "Crec que només hem vist el pic de l'iceberg i el que ara hem de fer és escoltar", va afegir el periodista nascut a Sevilla.

Luís Rollán en 'Tot és mentida', Cuatro

Luís Rollán a 'Todo es mentira', Cuatro

Luís Rollán en 'Tot és mentida', Cuatro

Luís Rollán a 'Todo es mentira', Cuatro

A mesura que transcorria l'entrevista Risto va preguntar a Rollán si la següent en parlar hauria de ser la filla de Carrasco, Rocío Flores. Doncs la jove, a través de les seves xarxes, va revelar que durant l'emissió de l'entrevista de la seva mare es va posar en contacte amb la cadena per donar la seva opinió però que no li van permetre al·legant a que estava molt nerviosa. "Està en el seu dret", va confessar Rollán. Abans d'acabar l'entrevista Risto Mejide, molt clar a l'hora de parlar, va compartir amb els espectadors una reflexió que molts comparteixen. El de Barcelona va dir: "Em va sorprendre que la setmana passada, quan molta gent d'aquesta casa ja sabia el contingut de l'entrevista, s'optés per continuar mantenint a Antonio David Flores a Sálvame". I va rematar, en relació amb la decisió de la cadena de fulminar al que fos guàrdia civil: "Toca fer una mica d'autocrítica perquè hauria estat bé prescindir d'ell abans de l'emissió". Ara la gran pregunta és, tornarà d'aquí a un temps Antonio David a Telecinco per parlar de qui fos la seva dona? O té les portes tancades per sempre?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat