Aquest dilluns ha acabat All you need is Love... o no, una de les apostes de Telecinco per a la primavera-estiu. Presentat pel mediàtic Risto Mejide, que estava acompanyat a plató pels també coneguts Irene Junquera i David Guapo, el programa no ha acabat de fer forat entre l’audiència i s’ha acomiadat amb un discret 10,3%.

Més enllà de dades d’audiència, Risto i els seus col·laboradors s’han mostrat satisfets amb l’All you need, i enyorats abans de posar-hi punt final.

El discurs del publicitari més famós de la tele començava així: "últim programa de la temporada. Han estat 12 programes més aquest. Ens han passat moltíssimes coses". A partir d’aquí, es va centrar en els col·laboradors.

A David Guapo va dedicar-li que “vull donar-te les gràcies perquè a banda d’un excel·lent amic ets un gran company”. Cal recordar que l’humorista va fer un discurs a la boda de Risto i Laura Escanes, el passat maig.

Irene Junquera també va ser objecte d’homenatge per part de Risto. “Hi ha poca gent capaç de ser seriosa i estar en formats molt periodístics i alhora ser divertida i estar en formats d'entreteniment, així que ha estat un autèntic plaer treballar amb tu”, va comunicar el presentador, per després fer-se tots dos una abraçada.

Per acabar, Risto també va voler agrair a l’audiència d’haver seguit els 12 programes: "Gràcies a vosaltres per haver estat allà aquesta temporada. Us estimem molt. Estimeu-vos molt entre vosaltres", va dir, per afegir que "el que heu vist aquí és la veritat de l'amor, estar junts o separats, però sempre feliços".

Ara bé, la frase de Risto que més va enamorar els tuitaires va ser la següent: "Per a mi una relació comença quan ja no vols que s'acabi. Aquest és el principi de totes les coses​", que molts van compartir a la xarxa.

Hi haurà segona temporada de l’All you need? Som a l’espera, però és cert que el nivell d’audiència no ho garanteix.