Irene Junquera ha deixat de ser -només- notícia per les seva presència televisiva (col·labora al programa All you need is Love... o no, de Risto Mejide) i la culpa l’ha tinguda l’amor.

La periodista madrilenya mantenia una relació amb Cristian Toro, el piragüista olímpic que, de la mà del català Saúl Craviotto, van regalar a Espanya una medalla d’Or als Jocs Olímpics de Rio’2016. La parella Junquera-Toro semblava d’allò més ben avinguda -fins i tot van arribar a sonar campanes de boda- fins que per total sorpresa van anunciar-ne la ruptura el passat juny.

 

No es mi mejor cara pero sí mi mejor fondo

A post shared by Irene Junquera (@irenejunquera) on

Ara, la periodista ja està refent la seva vida, i hi ha un nou home. També mediàtic. Es tracta del cantant de rap Rayden, al qual ha felicitat pel seu aniversari. Ho ha fet, com a periodista -en part- esportiva que és, utilitzant la ja cèlebre frase de Gerard Piqué “se queda”. “Si és el teu aniversari... per què el regal el tinc jo? #Se queda”, ha escrit Junquera a Instagram. El primer petó que veiem de tots dos:

 

Si es tu cumpleaños... ¿por qué el regalo lo tengo yo? #SeQueda

A post shared by Irene Junquera (@irenejunquera) on

La felicitació arriba després d’un “se queda” previ, el que va confirmar la relació. El raper madrileny va publicar una foto la setmana passada que ens deixava veure que entre ells hi havia més que bon rotllo...

 

#SeQueda

A post shared by R A Y D E N (@soyrayden) on

 

Feliz verano gente molona. #viviendodrama

A post shared by R A Y D E N (@soyrayden) on

 

A post shared by R A Y D E N (@soyrayden) on

La parella de l’estiu arriba amb Irene Junquera com a protagonista, que en cosa de setmanes ha passat de tenir un company a un altre... Està clar que, almenys ella, All she needs is Love... (tot el que necessita és amor).