Risto Mejide i la seva xicota, Laura Escaneses diran el ‘sí, vull’ el proper 20 de maig, en una cerimònia de què ara sabem un detall més: l’escenari.

Fins ara, havien dit que l’enllaç tindria lloc a Catalunya, terra natal de tots dos. Finalment, explica Vanitatis, el lloc triat és Mas Cabanyes, “una de les cases més boniques de tota Catalunya”, que va ser catalogada com a Be Cultural d’Interés Nacional per la Generalitat.

Es tracta d’una masia renaixentista construïda el segle XVI als afores d’Argentona, i de la qual, a més de l’edificació, en destaquen els jardins.

 

A post shared by Mas Cabanyes (@mascabanyes) on

 

A post shared by Mas Cabanyes (@mascabanyes) on

Risto i Escanes haurien quedat enamorats de la casa en un esdeveniment el passat juny. Aquell dia, la jove va penjar una foto de tots dos al seu perfil d’Instagram, que ens pot fer una idea de com quedarà la parella al casament. Això sí, ella hi surt de negre...

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

550 convidats gaudiran del casament civil d’Escanes i Risto. El publicista va demanar la mà a la seva noia per total sorpresa en una obra de teatre, el setembre passat.