Risto Mejide ha reprès la segona temporada del Chester amb un programa dedicat a la bellesa. Alba Carrillo i Nacho Duato van ser els dos convidats, deixant anar uns titulars ben sucosos. Ara bé, el més destacable de la nit va ser la duresa amb la qual el presentador va entrevistar Carrillo, intentant deixar-la contra les cordes tota l’estona.

La model va estar molt incòmode, i tot perquè Risto va anar a per ella. De fet, va començar evidenciant que no havia estat ell qui havia decidit convidar-la. I després de tant atacar-la, ella al final va confessar veure’s superada per la situació: “Jo estava tranquil·la, però em dones i em dones. Em costa menys cridar que fer això, ho estic passant fatal. Estàs obrint esquerdes i no em ve de gust. Quan t’obliguen a ser vulnerable amb coses que no estàs preparada...”.

Massa amics no van acabar sent, protagonitzant un moment surrealista que començava amb Risto dient-li de fer un cafè: “Però amb Laura Escanes”, responia ella. Risto va riure, preguntant-li si creia que estava intentant lligar amb ella: “Jo no quedo amb un home sola i menys si té parella. Què vols de mi? Ho faig més per respecte a Laura que per una altra cosa”.

La conversa venia després que Risto li preguntés si és una caçafamosos, tenint en compte que ha estat parella de Fonsi Nieto i Feliciano López: “M’escullen ells a mi perquè jo no sé lligar. Estic sortint del sac i buscant-ne un de nou. Estava al sac de les rosses tontes... M’era còmode. No has de treballar-t’ho i estàs còmode”, deia. 

Això sí, la part en la qual Carrillo va treure a la llum la part oculta de la moda va ser molt interessant. Confessant que es fan moltes trampes perquè tot quedi bé, va afirmar que hi ha una doble moral en aquest món: “Per exemple, a la Madrid Fashion Week has de tenir un pes estàndar per pujar a la passarel·la. Els encarregats dels bookings et posen peses als sostenidors, et fan beure dos litres d’aigua... tot perquè pesis més del que ho fas realment. Si peses l’estàndard, no entres a la roba dels dissenyadors. S’han d’aixecar les catifes, hi ha molta merda a sota”.

La ex participant del reality Supermodelo va deixar la carrera al món de la moda en iniciar la relació amb el pilot Fonsi Nieto, el pare del seu fill amb qui ara no es porta massa bé: “A la meva carrera em va perjudicar Fonsi, va ser un desastre. Quan es parla més de la nòvia de Fonsi que de la desfilada, als dissenyadors els hi deixes d’interessar”. Amb tot, l’entrevista va ser dura, però Carrillo va marxar havent reflexionat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat