Si un homosexual digués que voldria que els seus fills fossin heterosexuals, tot el col·lectiu LGTB se li abraonaria al damunt, i faria bé. Ricky Martin, probablement l'artista gay més famós del planeta, declara el contrari: "Mis hijos son muy pequeños, pero me gustaría que fuesen homosexuales". Ho ha fet al programa Good Morning America de la TV dels EUA:

Valentino y Matteo, els seus bessons de ventre de lloguer, ja tenen 9 anys. Martin considera que són massa joves per imaginar la seva futura sexualitat, però posats   triar, el porto-riqueny preferiria que fossin gays. I segueix: "La forma en què veig les coses ara, el que no hagi d'amagar res...Veig colors. Ara comprenc per què el símbol [de l'orgull gai] és l'arc de Sant Martí. És simplement real. Tot és tangible. Et fa ser una persona més forta". Veu colors, llumetes o flipa en colorins però els nens haurien de sortir com surtin sense dependre dels pares sinó d'ells. 

ricky martin ABC

ABC

L'anterior parella de Ricky Martin no va poder fer de pare legal dels menors, i l'actual marit de Ricky no és públic si ha arribat a cap acord sobre l'adopció dels nens. En l'anterior separació va quedar clar que Valentino i Matteo només tenien un pare, i no dos. La sortida de to del cantant ha desfermat l'homofòbia a les xarxes:

  • mildrecharesta bien que el decidio ser asi le gusto que bueno.pero pobres ninos que estupides decir eso.
  • yadi2260 Se echo a perder la torta
  • gaby_valeQue cafe tomaste este Día?
  • kokolin9Para eso quiere esta gentuza tener hijos, para no dejar desarrollar la naturaleza como toca
  • marcosjamsymusicRicky really? You are very fake
  • dianabenzanmaldito enfermo. A los niños se les desea salud, que sea buenas personas, inteligencia para ir hacia donde ellos quieran. Pero realmente este tipo está enfermo.
 

Sleepy heads.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Missatges de gent que odia els homosexuals per ser com són. Aquesta és la gràcia, que cadascú sigui com vulgui. Missatge erroni per a tots els pares que viuen malament que els seus fills siguin gays.