Joan Manuel Serrat té una relació difícil amb l'independentisme. I cada cop que TV3 el convida per entrevistar-lo, molts espectadors deixen constància de la seva protesta. Ja va passar fa dos anys amb un Sense ficció dedicat a "El noi del Poble-Sec" que només penjar el tuit anunciant l'emissió a TV3 hi va haver crítiques ferotges i alguns cridant al boicot. Va ser líder d'audiència a Catalunya. Ha costat 2 anys que Serrat tornés a la cadena pública. No ha anat ni al FAQS ni al Tot es mou ni a Els matins. Va a Planta baixa:

pb serrat

TV3

I ha tornat a passar, la xarxa independentista ha protestat de manera ferotge. I aquest cop no només contra Serrat, també contra el director del programa, Ustrell. El twitter del programa Planta baixa és un dels que té menys seguidors de TV3 i s'hi fan pocs comentari, entre zero i deu de mitjana. L'anunci de l'entrevista a Serrat té 500 comentaris:

joan manuel serrat gtres

Ricard Ustrell TV3

GTRES / TV3

El Community manager de Planta baixa té la mà trencada bloquejant a twitter espectadors que critiquen un programa de la TV pública que paguen. Se li gira feina.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat