TV3 no ha sabut què fer amb Ricard Ustrell. L'antiga estrella de la CCMA ha perdut FAQs i El suplement i el seu retorn a la TV amb Quatre gats està passant desapercebut. Si entrevistar Marine Le Pen el va fer caure a un 8,7% el segon diumenge optar per Dilma Rousseff el va ensorrar més: un 8,2% a hores intempestives. Sanchis ha ubicat el programa dos diumenges verinosos: contra la final de Masterchef i contra la nit electoral històrica on per primer cop l'única Comunitat Autònoma espanyola monocolor canvia en 40 anys de democràcia i on, també per primer cop, la ultradreta entra a un Parlament. Una nit que demanava a crits un especial electoral i TV3 va mantenir Quatre gats que va començar a tocar de la mitjanit. Ustrell va fer menys que els fantasmes de Cuarto Milenio (9,3%)

Dilma Rousseff 2

TV3

Ustrell té la solució. Ja ha anunciat que la seva tercera entrevista diumenge vinent serà a una figura més coneguda a Catalunya que Dilma: un tal Carles Puigdemont. Ustrell ja li va dedicar 45 minuts al FAQs de fa un any, amb entrevista i passejada pel bosc inclosa, i ara vol repetir. El comodí de Puigdemont acostuma a anar molt bé d'audiència. El mateix Puigdemont ja promociona Quatre gats amb un vídeo on exposa el seu C.V. 

Ustrell va perdre contra la nit electoral de La Sexta (13%), contra l'esmentat programa de fantasmes de Cuatro i contra GH VIP El debate (15%). Diumenge vinent s'acosta la final del reality de Telecinco i Ustrell no volia arriscar entrevistant Hillary Clinton. Millor Puigdemont i mata dos pardals d'un tret: superar el vuit de share i que estiguin contents al Palau de la Generalitat. Win win de manual. Ustrell volia parlar de la ultradreta i ha triat Le Pen i l'oponent de Bolsonaro pels seus primers programes. I el dia que tocava parlar de la ultradreta d'aquí TV3 va renunciar a una taula d'anàlisi electoral i va emetre Ustrell enllaunat. La setmana vinent en lloc de Santiago Abascal prefereix Puigdemont.

Dilma Rousseff 3

TV3

Quatre gats no entra ni entre els 20 programes més vistos del dia. Queda per sota fins i tot del concurs de Llucià Ferrer. Atrapa'm si pots fa més espectadors. El nom del programa Quatre gats posa massa fàcil la conyeta. Puigdemont al rescat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat