TV3 no ha sabut què fer amb Ricard Ustrell. L'antiga estrella de la CCMA ha perdut FAQs i El suplement i el seu retorn a la TV amb Quatre gats està passant desapercebut. Si entrevistar Marine Le Pen el va fer caure a un 8,7% el segon diumenge optar per Dilma Rousseff el va ensorrar més: un 8,2% a hores intempestives. Sanchis ha ubicat el programa dos diumenges verinosos: contra la final de Masterchef i contra la nit electoral històrica on per primer cop l'única Comunitat Autònoma espanyola monocolor canvia en 40 anys de democràcia i on, també per primer cop, la ultradreta entra a un Parlament. Una nit que demanava a crits un especial electoral i TV3 va mantenir Quatre gats que va començar a tocar de la mitjanit. Ustrell va fer menys que els fantasmes de Cuarto Milenio (9,3%)

Dilma Rousseff 2

TV3

Ustrell té la solució. Ja ha anunciat que la seva tercera entrevista diumenge vinent serà a una figura més coneguda a Catalunya que Dilma: un tal Carles Puigdemont. Ustrell ja li va dedicar 45 minuts al FAQs de fa un any, amb entrevista i passejada pel bosc inclosa, i ara vol repetir. El comodí de Puigdemont acostuma a anar molt bé d'audiència. El mateix Puigdemont ja promociona Quatre gats amb un vídeo on exposa el seu C.V. 

Ustrell va perdre contra la nit electoral de La Sexta (13%), contra l'esmentat programa de fantasmes de Cuatro i contra GH VIP El debate (15%). Diumenge vinent s'acosta la final del reality de Telecinco i Ustrell no volia arriscar entrevistant Hillary Clinton. Millor Puigdemont i mata dos pardals d'un tret: superar el vuit de share i que estiguin contents al Palau de la Generalitat. Win win de manual. Ustrell volia parlar de la ultradreta i ha triat Le Pen i l'oponent de Bolsonaro pels seus primers programes. I el dia que tocava parlar de la ultradreta d'aquí TV3 va renunciar a una taula d'anàlisi electoral i va emetre Ustrell enllaunat. La setmana vinent en lloc de Santiago Abascal prefereix Puigdemont.

Dilma Rousseff 3

TV3

Quatre gats no entra ni entre els 20 programes més vistos del dia. Queda per sota fins i tot del concurs de Llucià Ferrer. Atrapa'm si pots fa més espectadors. El nom del programa Quatre gats posa massa fàcil la conyeta. Puigdemont al rescat.