La maquinària no para. Des de Madrid ja estan fent tot el possible per posar la capital espanyola com si fos una víctima dels deliris que venen des de Catalunya. Ayuso perpetrant numerets indignes per tal d'evitar que es prenguin les mesures que cal a la seva comunitat si no es fa el mateix amb la resta del país. I els polítics antiindepes aportant el seu granet de sorra miserable per aprofitar la mínima ocasió per menystenir el que diguin els polítics catalans. Però ara, Miguel Ángel Revilla s'ha superat.

revilla sexta noche

Miguel Ángel Revilla a 'La Sexta Noche' (La Sexta)

Convidat a La Sexta Noche, el president de Cantàbria va tornar a demostrar que es creu que és el més graciós d'Espanya, regalant anxoves, sobaos i acudits pensant-se que fa gràcia. O perpetrant afirmacions lamentables i perilloses, en els moments de pandèmia que estem vivint. Fa uns dies, el president de la Generalitat, Quim Torra, va recomanar no anar a Madrid si no era estrictament necessari i si es feia, prendre les mesures de seguretat i higiene que calgués, degut a la greu situació epidemiològica que s'està vivint les darreres setmanes a la ciutat. I Revilla s'ho va prendre a guasa"No tenía pensado venir este sábado porque estoy un poco sobresaturado de televisiones y tampoco es bueno tanta televisión. Pero ya que el Honorable Presidente Quim Torra ha dicho que no recomienda venir a Madrid, he cogido y he dicho 'Pa Madrid' y además me he venido con la hija pequeña".

revilla sexta noche felip

Miguel Ángel Revilla a 'La Sexta Noche' (La Sexta)

Chim pum. Pixadeta de Revilla que no fa punyetera gràcia amb tal d'aconseguir el seu propòsit de menystenir el president català i de que els quatre palmeros de torn li riguin les gràcies. També hi ha, però, qui li ha dit quatre coses ben dites després d'una afirmació com aquesta: