Paloma Cuevas i Enrique Ponce van ocupar les primeres pàgines de la premsa del cor a l'estiu de 2020. Després del confinament i el sonat 'Merlos Place', la dissenyadora i el torero anunciaven la seva ruptura després de vint anys de feliç relació i dues filles en comú. El de Chiva es va deixar veure en companyia d'una jove rossa. Es tractava d'una d'Almeria estudiant de dret de 24 anys. Malgrat els rumors de crisi, els dos s'han mostrat molt enamorats. Tanmateix, les fotografies en xarxes socials de la parella han desaparegut, i és que en l'acord de divorci amb Paloma Cuevas, el torero havia de cessar la seva activitat en xarxes amb Ana Soria, així com no parlar de la relació en els mitjans de comunicació.

Paloma Cuevas EFE
Paloma Cuevas EFE

Al llarg de la seva vida, Paloma Cuevas ha dissenyat joies que ha lluït fins i tot la Reina Letícia. Però a més, va estudiar Administració d'Empreses per una universitat de Boston. Ara, l'empresària ha fet un gir de 180 graus a la seva carrera i està bolcada amb la seva faceta com a dissenyadora de vestits de festa amb la seva amiga Rosa Clará.

En aquesta nova etapa de la seva vida, Paloma Cuevas també ha mostrat el seu amor per l'escriptura, una altra de les seves grans passions. En una publicació d'Instagram va confirmar que conserva el seu diari de notes on Ken Follet i Stephen Hawking es troben entre els seus grans referents.

Paloma Cuevas EFE
Paloma Cuevas EFE

Paloma Cuevas mai no ha estat una persona venjativa

Paloma Cuevas s'ha mostrat com a una professional d'èxit i com a una mare de deu. A més, d'una gran filla, sempre a cura dels seus pares. L'empresària ho ha passat molt malament amb la seva ruptura amb Enrique Ponce, però no és una persona venjativa. El torero i ella mantenen una relació cordial, i és que el de Chiva li deu moltíssim els pares de Paloma. Victorià València va ser un gran conseller taurí, a més d'un gran suport econòmic per al torero. Hagi passat el que hagi passat entre ells, Enrique Ponce és el pare de les seves filles i això és el més important per a Paloma Cuevas, encara que viuen distanciats a centenars de quilòmetres i no les veu tant com li agradaria.

A les seves xarxes socials només mostra el seu costat professional i l'amor que sent per les seves nenes i el seu pare. S'allunya de qualsevol tipus de polèmica i de les anades i vingudes d'Enrique Ponce amb Ana Soria. Per aquesta raó, li va prohibir parlar en pública. D'aquesta manera aconsegueix que els dos es mantinguin en un discret pla, com els seus anys de matrimoni i les seves filles no es vegin afectades.