Les fonts dels periodistes són el tresor més preuat i valuós per qualsevol d'ells. Un periodista, l'última cosa que compartirà amb algú és la seva agenda de contactes. Tot i això, en algunes ocasions l'amistat va per sobre de la professió i cares molt conegudes de qualsevol mitjà de comunicació comparteixen estones junts. Tot i que a vegades es pot pensar que la guerra entre cadenes per aconseguir l'audiència màxima pot resultar amb una mala relació entre professionals, el que últimament s'ha pogut observar és que no sol ser així. L'última a demostrar-ho ha estat la presentadora estrella dels matins d'Antena 3, Susanna Griso (54). A la catalana se l'ha pogut veure sopant amb una de les cares més conegudes de la televisió que fa pocs mesos va decidir jubilar-se als 68 anys, Pedro Piqueras. Les especulacions sobre el motiu de la reunió no han cessat des que una imatge va veure la llum.

Captura de pantalla 2024 04 05 124516
Pedro Piqueras i Susanna Griso - Instargam

Susanna Griso presenta un dels programes amb més renom que s'emet diàriament a televisió, Espejo PúblicoLa presentadora catalana viu una de les etapes professionals de més èxit després que la seva eterna competidora, Ana Rosa Quintana (68), canvies l'horari d'emissió del seu programa de matins a tardes. Pel que fa a Pedro Piqueras, es va jubilar a finals de 2023 després de cinquanta anys de professió, setze dels quals a la ràdio i els trenta-quatre restants a televisió. Presentador per excel·lència d'Informativos Telecinco, en els últims mesos no va aconseguir uns resultats brillants comparant-los amb la cadena rival. És important remarcar que la presentadora i el presentador han estat durant molts anys treballant en les dues cadenes privades de televisió eternament rivals, Telecinco i Antena 3.

Tot i no treballar pel mateix grup de comunicació sembla que la relació entre Susanna Griso i Pedro Piqueras és molt bona. La presentadora va compartir amb els més de 170 mil seguidors que acumula a Instagram una imatge on se la pot veure a ella i a quatre persones més, una d'elles Pedro Piqueras. Vestida amb una samarreta que ressalta la figura treballada de Susanna Griso i uns pantalons amples de tela, tot de color ceba, se'ls veu a ambdós en pla central. A la presentadora se la veu molt feliç i contenta, mentre que Pedro Piqueras surt amb una cara molt menys expressiva. Pel fons que es veu a la imatge es pot intuir que el sopar va tenir lloc a un restaurant de brasa amb un ambient rústic i acollidor. La presentadora va trencar el seu horari habitual per poder anar al sopar. Susanna Griso es lleva de matinada sempre que ha de presentar el programa, cosa que implica no seguir els horaris comuns establerts a la societat.

La competència entre les cadenes de televisió és molt gran, però es pot dir que els professionals que fan televisió no competeixen al mateix nivell. De fet, hi ha casos del tot curiosos que demostren la separació que existeix entre la professió i la vida privada. El presentador d'Antena 3 NotíciasVicente Vallés (60), està cassat des de l'any 1999 amb la presentadora de Informativos Telecinco, Ángeles Blanco (50). No és l'únic cas que es troba a televisió de les mateixes famílies treballant en diferents mitjans. El presentador d'Antena 3 Notícas del cap de setmana, Matías Prats (73), competia en audiència amb el seu fill, Matías Prats (39), qui presentava els esports a Telecinco. Aquests casos, i molts d'altres, demostren que els periodistes, tot i semblar que competeixen uns contra altres, poden mantenir una molt bona relació.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!