Final de la Supercopa d'Espanya. Estadi de la Cartuja de Sevilla. S'enfronten Barça i Athletic Club. El Barça, tot i avançar-se dues vegades al marcador amb gols de Griezmann, no aconsegueix tancar el partit i els bascos li empaten al darrer minut. I a la pròrroga, un golàs d'Iñaki Williams li dona la copa als lleons.

A falta de públic als estadis, els seguidors van haver de veure el partit per televisió. La cadena que l'oferia, Movistar+, va emetre el partit pel canal Vamos. Els encarregats, els habituals d'aquesta temporada en partits d'aquesta mena: el narrador, Carlos Martínez, i els comentaristes, l'exfutbolista del Madrid Álvaro Benito i l'analista i expert Julio Maldonado 'Maldini'.

No és el primer partit que Martínez retransmet on hi juga el Barça. Tampoc serà l'últim. Però tampoc és la primera vegada que molts espectadors lamenten que se li vegi tant el llautó a l'hora d'explicar el que passa. Es pressuposa una imparcialitat en els narradors d'aquests partits que alguna vegada, a jutjar per les crítiques, no s'ha produït. I en aquesta final ha tornat a passar. Espectadors farts que s'anés repetint com un mantra que l'Athletic Club no mereixia anar perdent quan ho anava fent, que es mantinguessin tan ferms en l'agressió i l'expulsió de Messi o que visquessin els gols dels dos equips de manera ben diferent. El compte de la cadena ha recuperat només el gol del 3 a 2. Aquest:

Però gràcies als comentaris de persones com l'actor català Marc Martínez hem vist que no tots es van cantar de la mateixa manera.

L'intèrpret lamenta que com a espectador, hagi de sentir com el segon gol de Griezmann pel Barça era narrat amb una fredor quirúrgica pel seu homònim de cognom ("Jordi Alba atrás y... marca Griezmann. (Silenci). El Barça pone el 2-1 en el marcador. Segundo gol del francés..."), i que quan ho van fer els bascos, Martínez es quedés gairebé sense "O":

No va ser l'únic en adonar-se. D'altres usuaris li fan una sèrie de recomanacions a aplicar d'ara endavant: