Sálvame fa dies que es veuen situacions peculiars. La pandèmia ha provocat que no hi hagi públic. Això per començar. També hem vist Jorge Javier més desfermat que mai després d'una de les imatges del confinament, el Merlosgate. Un JJ atonyinant les dretes i reclamant que el seu és un programa de"rojos y maricones". I de la ira a les llàgrimes. Les d'un reporter del programa.

reporter salvame

Telecinco

Sigui perquè hi va posar més pa que formatge o fos perquè realment li va sortir de dins, el cas és que José Antonio Léon, el reporter andalús de llarga cabellera es va emocionar en directe com feia temps. Però una emoció que tenia a veure amb tenir els nervis a flor de pell, indignat pel que veia al seu entorn, que no pas perquè les imatges li arribessin al cor. En plena connexió des de Còrdova, una dona, buscant els seus cinc segons de glòria, se li acosta molt per sortir a càmera.

reporter salvame2

Telecinco

¿Se puede alejar, señora? Está a menos de un metro. Es que no hay responsabilidad. Estoy hasta agobiado por cómo las personas están infringiendo todo esto”, confessava el periodista, amb la veu trencada. Una indignació que s'ha transmès al plató. Pots veure-ho clicant a la foto:

reporter salvame3

Telecinco

Molt ens temem que encara li quedaran moltes més imatges per continuar-se indignant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat