Risto Mejide es va donar a conèixer com l'implacable jurat d''OT' en les seves últimes edicions a Telecinco. El publicista va causar un gran furor amagat darrere d'unes ulleres de vidres fumats. No tenia un pèl a la llengua i al públic li va encantar. El seu peculiar caràcter va fer que el seu telèfon no deixés de sonar. Sempre com a jurat de concursos de talents, com 'Tú sí que vales' o 'Got Talent España', encara que també ha realitzat entrevistes en el seu 'Chester'.

Recentment, Risto Mejide s'ha posat en el focus mediàtic després d'anunciar la seva ruptura amb Laura Escanes. No obstant això, per sort han aprofitat el moment perfecte, la ruptura de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. La seva separació ha quedat enfosquida. Però el publicista i la influencer no s'han deslliurat de les burles en xarxes socials, i és que molts seguidors de la ja exparella tenien clar que no anaven a durar. Sempre se'ls ha criticat per la seva important diferència d'edat. Malgrat això han mantingut una relació de set anys amb una filla en comú, Roma.

Els dos van posar fi a la seva relació de la mateixa bonica forma que la van començar, sempre amb respecte i educació. "No m'agraden els comiats i porto escrivint i esborrant aquest post 82627292 vegades. Tampoc no crec que sigui un comiat perquè sé que, de la manera que sigui, ens tindrem l'un a l'altre per sempre. Han estat 7 anys meravellosos. També durs. Però ha estat un regal compartir la meva vida amb tu. L'amor no s'acaba. No mor. I et continuaré estimant la resta dels meus dies. Si havia de viure tot això i conèixer el que és l'amor, havia de ser amb tu. Em vaig imaginar una vida sencera amb tu i m'has fet creure en l'eternitat. Hem complert somnis, creat una família preciosa i creant el nostre camí junts. Tant de bo la gent pogués viure i sentir una quarta part del que hem sentit nosaltres. Això és amor", va escriure Laura Escanes.

Les altres relacions de Risto Mejide

Amb Laura Escanes es portava 21 anys, Risto sempre ha estat el majot en totes les seves relacions. La primera dona que li va robar el cor va ser la periodista Ruth Jiménez, mare de juliol, el primer fill del publicista. Van començar a sortir el 2011 i es van separar el 2014. "Serà la crisi dels 40. Ja és la segona amb 19 anys, així que no ha de ser casualitat", va contestar Jiménez quan li van preguntar pel casament del pare del seu petit.

Risto Mejide i Carla Nieto EFE
Risto Mejide i Carla Nieto EFE

Es desconeix a què "segona" es referia la periodista. Però sembla que a Risto Mejide li agraden més joves. La relació sí reconeguda és la que va mantenir amb Carla Nieto, vuit anys més jove que ell. La seva relació es va fer pública el 2015, els dos van posar en un photocall i es van besar, però no van arribar a estar ni un any junts.

Carla Nieto va estar en auge fa uns anys, però ara poc o res no se sap d'ella. És una coneguda actriu catalana que va participar en sèries com 'El síndrome de Ulises', 'Estimar és per sempre' o 'Acusats'.