Als anys 90, si posaves la tele i sintonitzaves algun programa de varietats, concursos, entrevistes, bon rotllo i somriures, era impossible no trobar-te la Regina do Santos. La cantant i ballarina brasilera era la alegría de la huerta, una rialla sonora inconfusible, uns ulls enormes plens de vida, uns rínxols característics i un ritme al cos que no tenia ningú. Energia desbordant, comptar amb ella era sinònim d'esvalotar el personal. Després d'aterrar a Barcelona l'any 85 fitxada pel mític El Molino, va començar a treure el cap i la resta del cos per programes com La casa por la ventana""Àngel Casas Show""Paradise tropical", "Por la mañana" i tants i tants altres.

Després, passats els anys, l'hem anat veient en més programes com ¡Qué tiempo tan feliz! de María Teresa CamposSálvame amb Jorge Javier Vázquez o Pasapalabra quan el presentava Christian Gálvez. També va tocar els reallities, com el que es va fer el 2011, Acorralados, on diferents famosos havien de conviure en una granja plena d'animals. No va entrar amb massa bon peu i va ser la primera expulsada. Tot i això, després va tornar a entrar al concurs i va aconseguir aguantar fins gairebé el final, sent repescada i posteriorment, la darrera eliminada del concurs, quedant la quarta classificada.

regina aco
Regina do Santos a 'Acorralados' / Telecinco

Probablement aquesta fos una de les darreres vegades que la vam veure a la tele. Després, anys on les càmeres li han girat l'esquena i s'han oblidat d'ella, com ha passat tantes vegades amb molta altra gent. Fins que l'han entrevistat aquest dimarts a Espejo público de Susanna Griso. El matinal d'Antena 3 s'ha posat en contacte amb ella i ens ha commogut amb el seu lament: "La fama se olvidó de mí". Una Regina que estava especialment dolguda amb totes aquelles persones que li han tancat la porta als nassos quan ha picat els darrers temps o que directament, no li han agafat el telèfon. I en aquest sentit, està molt trista pel comportament d'un productor que ella creia que era amic seu que ha passat d'ella olímpicament: "la vez que más lloré en mi vida fue cuando no se ponía al teléfono".

regina
Regina do Santos a 'Espejo público' / Antena 3

Una Regina que apareixia així davant de càmeres i que feia patir. Com veuen, té un blau considerable a l'ull dret, i sengles tiretes al front i sota el nas. Són les seqüeles d'un "accidente brutal" que ella ha recordat i on "sangré como una loca".

regina2
Regina do Santos a 'Espejo público' / Antena 3
regina ac3
Regina do Santos a 'Espejo público' / Antena 3
regina ac4
Regina do Santos a 'Espejo público' / Antena 3

Ens ha fet mal veure-la així. Esperem que es recuperi ben aviat de les ferides i de l'ensurt de l'accident, i encara esperem més que tornin a comptar amb ella en algun programa. Als seus 74 anys encara té corda per estona i energia per regalar als espectadors, si li tornen a donar una oportunitat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!