Milers i milers de joves d'arreu d'Europa es reuniran aquesta setmana al Santiago Bernabéu per veure en directe a ni més ni menys que Taylor Swift, l'artista internacional que ha despertat el furor dels seus fans en un tour mundial on recopila tota la seva trajectòria musical. Tothom ha mogut cel i terra per aconseguir una entrada, sigui a la capital espanyola o a qualsevol indret del món, "The Eras Tour" és, sens dubte, el concert, més ben dit, el fenomen, de la dècada.

Mig país ha acampat a les portes de l'estadi per aconseguir el millor lloc, totes estan entusiasmades per veure-la en persona, el que està clar és que serà una visita ben fugaç pel nostre país, Taylor Swift no s'asseurà a cap plató, diguem que l'americana no ha tingut massa bona experiència cada vegada que ha tractat amb la premsa...

Taylor Swift / Europa Press
Taylor Swift / Europa Press
Edurne a 'Todo va Bien' / Cuatro
Edurne a 'Todo va Bien' / Cuatro

Mentre esperen a les set del vespre del dia 29 perquè comenci l'espectacle, els més tafaners de la xarxa no han pogut evitar recordar aquest moment tan emblemàtic de Taylor Swift amb Edurne, la cantant espanyola i famosa pel seu paper de jurat a Got Talent, que l'any 2014 col·laborava amb el programa de Cuatro 'Todo va Bien'. La seva simpatia i desimboltura a plató la van fer viatjar fins a Londres, on va tenir l'oportunitat de fer-li una entrevista a ni més ni menys que a Taylor Swift. Aleshores Edurne ja tenia una bona trajectòria d'àlbums, però no podia desaprofitar la xerrada amb una de les artistes internacionals més importants de la història per a donar-se a conéixer.

Després de fer-li un parell de preguntes típiques sobre la seva trajectòria, Edurne tenia la meravellosa idea de preguntar-li el següent: "Una pregunta especial ¿Tú cantas en la ducha?" La cara de Taylor Swift era un poema, ni tan sols sabia si ho havia entès bé. "Creo que no canto en la ducha de hecho...No, es raro. Y además me hago muchas bañeras, así que no necesariamente cantas en la bañera" Però bé, la pregunta tenia un rerefons especial, ella volia aprofitar per respondre-li el següent: "Pero yo te lo recomiendo, porque cuando yo me ducho, me encanta cantar las canciones de Edurne. Lo tienes que buscar E.D.U.R.N.E"  Edurne havia anat allí a promocionar-se de la manera més ridícula possible. 

Però bé, ella tenia una altra missió i, a part d'autopromocionar-se també li va ensenyar a la cantant a ballar sevillanes. Taylor Swift estava literalment al·lucinant amb la proposta de l'entrevistadora. La cantant americana es dedicava a compondre cançons de country i Edurne va ser capaç d'ensenyar-li el mític pas amb el famós tutorial "Cojo la manzana, la muerdo y la tiro...es un paso típico español. Y mientras lo haces tienes que decir Olé" A la pobra Taylor no li va quedar res més que imitar-la fent el que va poder amb la seva sang americana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Taylor Swift actuarà els pròxims 29 i 30 de maig a l'estadi madridista, sense passar per Barcelona. Ben segur que la pobra ha procurat passar pel país de forma fugaç per no haver d'asseure's a cap plató espanyol, està més que escarmentada.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!