Florentino Pérez ja té els reforços que necessita el Reial Madrid. Ni Neymar, ni Pogba, ni Mbappe. Els nous galàctics blancs són apostes per la veterania i amants del joc subterrani. Ah, sí, i producte nacional 100%. Els ha trobat al "baúl de los recuerdos" del PP de l'època Aznar. Un l'ha hagut de treure de la presó per corrupte, Rodrigo Rato. L'altre, un dinosaure negacionista dels crims franquistesJaime Mayor Oreja. No hem embogit, no, tots dos van ser protagonistes del segon partit de la pretemporada merengue, el Madrid-Arsenal (2-2 amb victòria blanca als penals) que es va disputar als EUA. La cosa no anava bé pels de Zidane, que perdien 0-2 al minut 24 de la primera part. I en aquell moment, a la tele del Madrid, va passar això.

florentino perez al ain madrid efe

L'entrada en joc de Rato va canviar la sort de l'equip madrileny, que ja havia començat la remuntada minuts abans. Com? Amb l'aparició de l'altre fitxatge, l'exministre de l'Interior Mayor Oreja. Ara bé, els nous cracs només van "debutar" al canal del club. La resta de teles que emetien el partit es van quedar amb l'alineació oficial.

Zidane Marca

Marca

Sembla que el talonari de Tito Floren fa meravelles, i no se li resisteix ni el responsable del "miracle econòmic" de l'aznarisme (quin miracle el de Bankia, oi?), ni el polític jubilat que més rèdits electorals ha obtingut del terrorisme d'ETA. L'hilarant moment ha animat molt el partit, especialment a Twitter. Hi ha teories per a tots els gustos.

Bale Marcelo Vinicius Madrid Arsenal EFE

Caram amb la llotja  del Bernabeú. Allò de "De las glorias deportivas que campean por España" de l'antic himne ha tornat a cobrar vigència, ni que sigui per l'errada d'un mixer al control de realització de Real Madrid TV. En aquest cas, les "glòries" són molt més polítiques que esportives. Els seus gols els han ficat en una altra porteria. No són galàctics, són... marcians.