L'avançament electoral de Pedro Sánchez ha agafat tothom per sorpresa. La desfeta electoral d'ahir del Partido Socialista Obrero Español (PSOE) ha provat com una puntada de peu al cul a Ferraz i a la Moncloa i a Sánchez no li ha quedat més remei que provar de fer una jugada mestra. Sánchez és el rei dels cops d'efecte i aquest pot ser l'enèsim de la seva carrera política. Quan ningú comptava amb ell, va agafar un cotxe, va recórrer tota Espanya i va recuperar la secretaria general del PSOE. Ara vol tornar-ho a fer: quan tothom el dona per mort, vol tornar a guanyar unes eleccions. Ho aconseguirà?

Pedro Sánchez Moncloa declaracion - Europa Press
Pedro Sánchez Moncloa declaración - Europa Press

La notícia, que ha sortit a la majoria de televisions en directe uns minuts abans de quarts de dotze del matí, ha deixat al·lucinat pràcticament a tothom. A la d'EN Blau també, i més quan hem vist la reacció d'Helena Garcia Melero, que emetia la roda de premsa del President Sánchez en directe pel seu programa, el 'Tot Es Mou' de TV3. La pública catalana ha decidit gravar la cara de Melero i aquesta era per emmarcar. Semblava que l'estigués trucant, de nou, la Rosa Maria, la seva mama a la qual tan estima i que s'ha fet coneguda per la famosa trucada de fa uns anys parlant-li a la seva filla de les croquetes. Impactant un cop més la Melero, considerada per molts com la millor presentadora de la història de TV3. En donem fe.

La reacció dels usuaris en veure el rostre de la Melero ha causat estupor i no és per a menys. El reputat analista polític Toni Aira, que sempre està analitzant-ho tot en clau comunicació política, ha pujat el tall de l'Helena a Twitter i ho ha petat. Molts usuaris han pogut així veure el vídeo i alguns comentaris són "meleta de romer". "Ni que hagués trucat sa mare…", diu un tal Ellery, mentre el Mirlowe afirma que "La Melero em representa". Doncs sí, a nosaltres també ens representa, ens hem quedat bocabadats. I sí, també som meleristes, com en Toni Aira.

melero 15 mar
melero 15 mar

Més reaccions catalanes

Les patums catalanes que estaven aquest matí fent tot l'anàlisi electoral sortiran de les redaccions a altes hores de la nit. Mentre hem pogut veure la reacció d'Helena Garcia Melero en directe, per Twitter també circulen les de dues conegudíssimes presentadores catalanes. Es tracta de Laura Rosel (Catalunya Ràdio) i Àngels Barceló (Cadena SER). La reacció d'ambdues és digna de menció... Aquí les podeu veure, una amb imatge, l'altra amb vídeo, però cap de les dues a l'alçada de la Melero:

El passat de Melero com a professora

Abans de ser una reconegudíssima presentadora de televisió com ho és avui dia, Garcia Melero treballava a la facultat com a professora. Ho feia, a partir de l'any 1996, a la Ramon Llull impartint periodisme i, a partir de l'any 2000, a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Fou tan bona professora com presentadora. Un deu.

Helena Garcia Melero TV3

Helena Garcia Melero TV3