La cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires, Rosalia Vila, acaba de llançar el seu nou disc al mercat. Concretament el passat 18 de març a la nit quan el rellotge marcava les dotze en punt. Un tercer àlbum d'estudi, batejat com a Motomami, en el que la catalana ha estat treballant durant diversos anys i que ha revolucionat el panorama musical. Tant que el disc de la de Malamente, no només ha enamorat els crítics musicals sinó que ja es troba en la posició numero u de les plataformes digitals com a disc més escoltat. Un nou treball en el qual la cantant catalana ha volgut anar un pas més enllà i ha experimentat molt amb la música, demostrant que no es conforma amb el fet o ja inventat i que li agrada anar sempre un pas per davant dels altres. Un disc que no ha agradat a tothom, jutjant per les paraules que el presentador Ramón García li ha dedicat recentment. El de Bilbao, que ara presenta un programa a les tardes a la cadena autonòmica Castilla-la Mancha Media, s'ha mostrat del més dur amb la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Tant és així que García, conegut per presentar el mític programa de Televisió Espanyola, Grand Prix del verano, no s'ha mossegat la llengua i en tan sols una paraula, bastant dura, ha descrit el nou disc de la parella de Rauw Alejando que tant temps i esforç li ha costat treure al mercat. Les paraules de Ramón García, a continuació.

rosalia ulls blaus youtube 2

Rosalia en el videoclip de 'Saoko' / YOUTUBE

rosalia rauw alejandro junts portada

Rosalia i Rauw Alejandro / INSTAGRAM

Va ser durant la tarda de dimarts 22 de març quan el presentador i gran amic d'Ana Obregón va parlar sense filtres de la cantant catalana en ple directe a la televisió i va dir què pensa del seu nou treball, després que Rosalia l'hagi llançat al mercat fa qüestió de molt pocs dies. Un nou disc que ha agradat a moltes persones, que no poden deixar d'escoltar algunes de les seves cançons com Chicken Teriyaki o Saoko. Un treball que lluny d'agradar ha causat l'efecte contrari a Ramón García. Tant que el presentador no ha dubtat a mostrar la seva disconformitat amb l'últim àlbum d'estudi de la cantant catalana. "M'encanta Rosalía però crec que s'ha equivocat de ple amb el que ha fet. Igual ven molt als Estats Units però se n'ha anat del que volíem de Rosalía", va dir García que ara presenta el programa En companyia. Ramón, que segons va dir sempre ha estat un gran defensor de Rosalía i sempre li ha encantat tot el que ella ha fet, no va acabar aquí el seu al·legat contra la catalana sinó que va anar un pas més enllà, fins al punt de descriure amb tan sols una paraula el que realment pensa.

ramon garcia critica rosalia cmm

Ramón García / CMM

ramon garcia critica rosalia 2 cmm

Ramón García / CMM

"Jo prefereixo no comentar el disc perquè em sembla una persona que està molt sobrevalorada", va dir en directe un company de Ramón García, parlant del disc Motomami de Rosalia Vila. A Ramón García li va sortir de dins afirmar: "A mi el disc em sembla una merda". Una paraula "merda" és la que utilitza el presentador espanyol per referir-se a l'últim disc de la cantant, que li ha costat tres anys de feina i conté un total de 16 cançons.

"Després de 3 anys avui em fa molt feliç tenir Motomami a les mans. Gràcies per l'espera, li he posat el cor sencer i quan ho escolteu vosaltres serà quan es completarà. GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES PER TANT AMOR I SUPORT A LA MEVA MÚSICA", va escriure la cantant catalana, per la seva part, en el seu compte de Twitter el passat dia 18 de març quan va llançar al mercat el seu àlbum. Amor i suport que Ramón García no li dona. Per a sort de Rosalia, moltes altres persones sí.