L'entrevista de Laura Borràs a Todo es mentira de Cuatro la sobretaula de dimarts porta cua. Risto Mejide va quedar ridiculitzat quan Borràs va evidenciar en directe les pífies del guió. La portaveu de JxCAt al Congreso va entrar al joc d'un col·laborador en posar-se una polsera d'Espanya, amb l'afegit que va fer que el col·laborador, unionista, es posés una polsera groga per demanar la llibertat dels presos polítics.

laura borras jxcat cuatro

Cuatro

Però era d'esperar que el gest amb la bandera fos interpretat per la banda que crema. I un dels independentistes més guerrers és Ramón Cotarelo. Ha criticat durament Borràs per aquell gest en un tuit fulminant:

Ramón Cotarelo - J.s.

Joan Safont

Cotarelo veu en el gest de Borràs "una ficada de pota, amb un punt masclista, una cessió a una provocació i sense justificació". Molt dur, li ha ferit el gest, com a molts indepes que no han cregut que el to distès del programa permetés aquesta llicència, havent-hi presos polítics. La mateixa Laura Borràs ha contestat Cotarelo, que va anar, simbòlicament, en la seva mateixa llista electoral de JxCat al Congreso. Cotarelo acaba disculpant-se:

borras cuatro

Cuatro

Borràs es va posar al canell una polsera amb els colors de la bandera d'Espanya, però ni va agafar la bandera amb la cara de Cayetana Álvarez de Toledo ni es pot dir que "lluís" una polsera. Se la va posar uns instants. La xarxa pren partit a favor dels dos, que en realitat defensen el mateix:

L'últim tuit és el més breu: hi va haver una brometa, que fa poca o nul·la gràcia, i hi ha un drama però a un altre lloc, amb la repressió. I cal conviure amb tot.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat