Pilar Rahola ha encetat setmana dirigint-se a l'alcaldessa de Barcelona, en el seu vídeo d'aquest dilluns del Paraula de Rahola al seu canal de YouTube. I ho ha fet amb uns termes demolidors, recordant-li a tothom que "Sempre hem sabut que l'arribada de Colau a l'alcaldia, l'arribada de Colau a l'ajuntament, les dues vegades, feia molta pudor... que era un 'putrimaner' considerable del qual en sabíem algunes coses. La primera és que la senyora Colau va arribar a l'alcaldia gràcies a una campanya de desprestigi brutal de les clavegueres de l'Estat que no van tenir cap problema en inventar-se comptes suïssos inexistents, en no desmentir-ho durant dies i dies malgrat que el banc suís deixava claríssim que no existia aquest compte i durant tota la campanya electoral es va alimentant la idea d'un Xavier Trias corrupte, embrutit, amb diner fora, tot i que era una absoluta mentida. I això ho va fer gros i ho va utilitzar en campanya la senyora Colau. Recordem que Trias va perdre per 15.000 vots i que totes les enquestes, fins el moment de la campanya, el donaven com un clar guanyador. I Colau mai no ha demanat perdó per haver format part d'una campanya de desprestigi sense cap prova i sense que el propi Trias donés cap indici de ser corrupte. Però li va ser igual. I d'aquesta manera il·lícita, bruta, immoral i mancada de tota ètica, la senyora Colau va ser alcaldessa".

Colau Trias Ajuntament - Sergi Alcàzar
Ada Colau i Xavier Trias / Foto: Sergi Alcàzar

L'escriptora ensorra Ada Colau per la primera vegada que va arribar a l'alcaldia i per la segona: "I ara s'està enfadant perquè tornem a saber coses i algú ha posat en qüestió la seva legitimitat. Ara què ha passat? Sabíem que la segona vegada que la senyora Colau va arribar a l'alcaldia de Barcelona ho va fer de la mà més bruta possible. Van ser tres regidors de Ciutadans, de la maneta del senyor Manuel Valls, un personatge que venia de París i que ara probablement també podríem imaginar que alguna cosa devia tenir a veure amb els interessos d'Estat, candidat de l'upper Diagonal perquè no guanyés l'independentisme. I Colau va acceptar que Ernest Maragall, que era el candidat que havia guanyat, no fos alcalde, acceptant els vots embrutits de Ciutadans, sabent que ella era la candidata del règim".

Valls Colau ACN
Ada Colau i Xavier Valls / ACN

Però és que avui hem sabut més coses, tal i com destaca Rahola: "sabem que el CNI va intervenir els telèfons de Maragall i Elsa Artadi, en les negociacions per formar govern, per impedir que hi hagués un govern independentista. És a dir, el CNI intervenia directament en unes eleccions i unes negociacions polítiques per un simple plantejament ideològic, i aconseguia, òbviament amb el vist i plau d'alguns acòlits com Valls, que Colau fos alcaldessa. La gran revolucionària va arribar a l'alcaldia de Barcelona de la mà de tots els financers de Barcelona que estaven en contra de la independència, de l'Upper Diagonal (grans empresaris, grans mitjans de comunicació, el Sistema) i de la mà d'un Valls que va sortir rebotat de França per les barbaritats que havia dit dels gitanos... i ara també sabem que també amb l'aquiescència dels serveis d'intel·ligència de l'Estat, ja no de les clavegueres. Senyora Colau, la primera vegada va arribar a l'alcaldia gràcies a les clavegueres, la segona gràcies als serveis d'intel·ligència, Cs i Valls... Hi pot haver més immoralitat? Vostè té una alcaldia tacada per la brutícia". Per si no li ha quedat prou clar a Colau, Rahola al·lucina que ara "els de Comuns s'han ofès perquè Ernest Maragall ha dit que havien estat unes eleccions intervingudes. I sí: IN-TER-VIN-GU-DES. I la senyora Colau, per tenir el poder, ho ha acceptat tot. Vostè era la candidata del règim que volia enderrocar i que ara els hi va tan bé per donar-los-hi el poder. Sens dubte, és l'alcaldessa menys legitimada i que ha arribat al poder de la manera més bruta de la història de la democràcia i de la història de l'alcaldia de Barcelona. Quina vergonya. No s'ofengui tant i assumeixi la vergonya d'haver arribat com ha arribat. I demani disculpes a Trias i Maragall!":