Rafael Amargo sempre ha estat un ballarí de flamenc sui generis. És una barreja entre Joaquín Cortés, Farruquito i Antonio Canales. Escàndols sexuals, polèmiques a premsa i tribunals i un caràcter fort. Ara és en mans d'un jutge que l'acusa d'organització criminal i tràfic de drogues. En llibertat amb càrrecs, Telecinco el tenia pactat per entrevistar-lo a Sábado Deluxe però els va deixar penjats. I se'n van venjar entrevistant un prostitut masculí. El xapero revela les preferències sexuals de Rafael Amargo:

rafael amargo telecinco

Revelacions sexuals a Sábado Deluxe, Telecinco

Jorge Javier Vázquez dona pas a un scort brasiler que explica: "Yo soy escort y soy gogó. Yo conozco a Rafael Amargo que es mi cliente. Me paga para estar conmigo. Por una noche cobro mil euros. Él, Rafael, se volvía loco comiéndome la p*lla. Porque a él no le gusta ser pasivo. Él disfruta comiendo p*llas. Estaba follando allí. Una follada todos los días". Molt sòrdid fins i tot tractant-se de Sálvame Deluxe. Ana Rosa Quintana recull el testimoni dilluns al matí. Telecinco desfermada.

rafael amargo amic carrer GTRES

Rafael Amargo paga un jove al carrer, GTRES

L'àudio de Telecinco segueix amb l'exclusiva del prostitut gai: "Rafael consume y vende. Hace 2 años Rafael empezó a probar esa droga. Venía a mi casa a coger esa droga. Traficaba en su propia casa. Hemos hecho orgías. Ahora por último ya no tenía dinero y me pagaba el sexo con droga. Me invitaba a droga y se ponía cachondo. Está en la ruina y debe dinero a todos. Me debe dinero por yo haberle transferido dinero y no haberme entregado la droga. Yo estaba con un cliente en mi casa. El cliente quería droga y Rafael me la vendía".

rafael amargo i amic pel carrer GTRES

Rafael Amargo i un jove passejant pel carrer, GTRES

María Patiño: "Este testimonio es muy revelador". Certament revela molt: les pràctiques sexuals del coreògraf, el negoci d'intercanvi de sexe per drogues i com subministra drogues als prostituts per vendre-la a altres clients de prostitució masculina. A Telecinco intenten canviar de tema. Mort el cas Pantoja comença el cas Amargo. No té tant d'èxit. FAQS va fer més audiència que Sábado Deluxe. Tornarà la Pantoja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat