Rafa Nadal és l'esportista espanyol més admirat per mitja Espanya. Hi ha una altra mitja que el troba massa conservador, proper al PP i massa madridista, proper a Florentino Pérez. Alguns el veuen com el seu successor al capdavant del Reial Madrid. Gerard Piqué contra Rafa Nadal, un bon tàndem a les dues presidències dels seus respectius clubs. Piqué arrasaria, és més llest. Nadal és més atleta, més sacrificat, més solitari, més fort, més constant. No es retira malgrat els seus 36 anys, la mateixa edat que Piqué, que ja s'ha retirat. Nadal té una cosa a envejar a Piqué: la mata de cabells. Aquest dijous ha reparegut a Mallorca a la seva Acadèmia rebent visites i quan s'ha tret la gorra tenia molt poc cabell al cap. No l'acomplexa, és ric, podria anar a Turquia a fer-se un empelt de luxe, però no. Llueix aquesta alopècia:

Rafa nadal calb
Rafa nadal calb

Ja només té cabells a les plentes, sobre les orelles i un borrissol petit al mig del crani, i al clatell. Tota la resta és calvície. A Telecinco, conscients que és el personatge més popular d'Espanya per sobre del rei Felip. Nadal fa temps que s'està quedant calb com una granota i un programa de la cadena va anar fins a Menorca a entrevistar el metge que li va empeltar 10 mil cabells pèl a pèl. Dit i fet. Una notícia que repassa les pitjors fotos del cap del millor tennista espanyol de la Història.

patiño t5

rafa nadal calb Telecinco

comparativa rafa t5

nadal clepsa t5

nadal calb telcinco

Rafa Nadal perdent cabells, Telecinco

María Patiño: "El cirujano capilar de Rafa Nadal nos desvela en exclusiva podría estar a punto de volver al quirófano por sus problemas de alopecia". La veu en off: "De este pelazo de 2006 a este otro la cabeza de Rafa empieza a clarear. La primer intervención fue en 2016. El sistema fue poner pelo de atrás delante. ¿Qué pelo ha perdido, el suyo o el implantado?". El metge escombra cap a casa "Se ha caído su pelo, no el que ya le hemos implantado".

metge capilar nadal T5

rafa nadal T5 pelazo

Nadal amb cabells, Telecinco

El metge aprofita l'anunci per fer promo "El precio es entre 6 mil y 8 mil euros" i avisar que l'operació dura 10 hores, pèl a pèl. Telecinco: "Nos encanta Rafa sin pelo" i un fotomuntage de Nadal calb com una rata:

rafa nadal calb com arus T5

alfons arus

Telecinco / La Sexta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Si Nadal no es fa un nou implant capil·lar pot presentar un programa matinal a La Sexta, el d'Alfons Arús. El manacorí de 36 anys no oculta el que té al cap amb una gorra, sinó que acostuma a jugar amb una cinta al cap. Quan s'abraça al vencedor, un detall no passa desapercebut:

nadal federer tv3

nadal valb tb

nadal calb tv3

Federer-Nadal, Tv3

rafa nadal anasagasti gtres

nadal clapa GTRES

Nadal perd pèl, GTRES

Sort que és alt (1,85 m) i no se li veu massa la corona. Nadal ja va ser notícia per un empelt fa uns anys que sembla no va ser del tot efectiu. Millor que es rapi i serà com un altre gran tennista: André Agassi. Els rapats són sexys.