Redacció del programa Socialité  (caps de setmana a Telecinco). Busquen temes pel programa de La Fábrica de la Tele, del productor català Óscar Cornejo. Qui és el personatge més popular d'Espanya. El rei Felip? No se toca. Belén Esteban?  Es de nuestra productora, de Sálvame. Rafa Nadal? S'està quedant calb com una granota. Doncs aneu a Menorca a entrevistar el metge que li va empeltar 10 mil cabells pèl a pèl. Dit i fet. Una notícia que repassa les pitjors fotos del cap del millor tennista espanyol de la Història.

patiño t5

 

rafa nadal calb Telecinco

comparativa rafa t5

nadal clepsa t5

nadal calb telcinco

Telecinco

María Patiño: "El cirujano capilar de Rafa Nadal nos desvela en exclusiva podría estar a punto de volver al quirófano por sus problemas de alopecia". La veu en off, foteta: "De este pelazo de 2006 a este otro en 2020 la cabeza de Rafa empieza a clarear. La primer intervención fue en 2016. El sistema fue poner pelo de atrás delante. ¿Qué pelo ha perdido, el suyo o el implantado?". El metge escombra cap a casa "Se ha caído su pelo, no el que ya le hemos implantado".

metge capilar nadal T5

rafa nadal T5 pelazo

Telecinco

El metge aprofita l'anunci per fer promo "El precio es entre 6 mil y 8 mil euros" i avisar que l'operació dura 10 hores, pèl a pèl. I la conyeta final de Socialité per calmar els fans de Rafa Nadal, que detesten aquestes peces de l'alopècia de l'ídol espanyol: "Nos encanta Rafa sin pelo" i un fotomuntage de Nadal calb com una rata:

rafa nadal calb com arus T5

alfons arus

Telecinco / La Sexta

Si Nadal no es fa un nou implant capil·lar pot presentar un programa matinal a La Sexta, el d'Alfons Arús.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat