El valencià Rafa Mora és un d'aquells personatges capaços d'ensopegar una, dues, tres i quaranta mil vegades en la mateixa pedra. No n'aprèn. Bàsic, limitat, impostadíssim... Malauradament per a ell, el seu currículum inclou moltes més qualitats negatives que positives. Ho vam veure amb el seu 'debut' com a presentador de 'Cazamariposas', incapaç de mantenir un mínim nivell com a comunicador, o recentment atonyinat en directe per la 'nova' i multioperada Míriam Sánchez​. Però si hi ha un comportament que repeteix amb profusió és destil·lar un masclisme impropi d'un jove de la seva edat. Però és clar, Rafa el musculós és ideològica i intel·lectualment poc madur i posseïdor d'un masclisme ben arrelat, treballat durant anys fent el paper del tete a 'Mujeres, Hombres y Viceversa'

Rafa Mora expulsat Salvame Telecinco

Rafa Mora expulsat Salvame Telecinco

Lucia Pariente Salvame Telecinco

Lucia Pariente mare Alba Carrillo Salvame Telecinco

Un masclisme que li va costar la expulsió del plató de 'Sálvame' després de les boniques paraules que va dedicar a Alba Carrillo, concursant de 'GH VIP', col·laboradora de Mediaset i protagonista de moltes històries relacionades amb exparelles famoses. Segons Mora, l'únic mèrit de la jove: "Su hija está ahí por contar con todos los hombres con los que se ha acostado". Vaja, com tu, oi Rafa? El que passa és que les teves parelles interessen molt i molt poc. Ja li agradaria protagonitzar portades per les seves conquestes. Al menys, així va començar a la tele. Les paraules d'en Rafa van indignar la mare de Carrillo, present a plató. Lucía Pariente, que tampoc no és aliena a les polèmiques, reaccionava: "Eso no, Rafa". Però el noi es va desfermar: "¿Qué es? ¿Modelo? Yo no he vendido a nadie ni soy el ex de nadie, yo llevo once años aquí”.

Clica a la imatge per veure el moment:

Kiko Hernandez fa fora Rafa Mora Salvame Telecinco

Kiko Hernandez fa fora Rafa Mora Salvame Telecinco

Alba Carrillo Antonio David Flores GH VIP

Alba Carrillo Antonio David Flores GH VIP

Mora sap que necessita trobar un tema per seure a la taula del programa, i intenta fer de portaveu d'Antonio David Flores, enfrontat a Carrillo a 'GH VIP'. I és clar, es passa de frenada. "Ya la conocemos: De profesión, cazafamosos", afegia Mora, que estava escrivint la seva sentència. Al menys, per una tarda. Kiko Hernández, presentador del programa, intervenia: "Eso no se puede permitir. La cosa se nos está yendo de madre. Vamos a salir y nos refrescamos un poco". Refrescar-se és molt poca cosa pel que necessita el protagonista. Més aviat, un miracle per arribar a ser, algun dia, un col·laborador que no provoqui vergonya cada cop que en parla. Ara bé, tot i les seves ensopegades, no surt de la nòmina de Vasile. Tot sigui per l'espectacle.