Rachel McAdams va saltar a la fama l’any 2004 pels seus papers a Mean Girls i a El quadern de Noah. Altres pel·lícules com Midnight in Paris i Spotlight l’han acabat de catapultar com a una estrella internacional.

rachel mcadams noah

Rachel McAdams a El quadern de Noah

Fa tot just sis mesos que l’actriu va tenir el seu primer fill i ja torna a estar gairebé en plena forma. Ara, tant ella com la fotògrafa Claire Rothstein han volgut mostrar que la lactància materna és “natural, normal, increïble i meravellosa”. I ho han fet amb una fotografia que és part d’un reportatge de la revista ‘Girls. Girls. Girls. Magazine’. Rachel McAdams apareix asseguda sobre el llit, amb la jaqueta oberta i els sostenidors cap avall. Als pits hi té dos tirallets que s’omplen a poc a poc.

rachel mcadams tirallets instagram

Rachel McAdams es fotografia amb dos tirallets als pits | @clairerothstein

La fotògrafa explica que si la imatge aconsegueix canviar la mentalitat d’una sola persona sobre la lactància, ja haurà valgut la pena. Les reaccions a la xarxa no s’han fet esperar. Centenars de comentaris en poques hores i moltes dones lactants explicant la seva experiència. “Com a mare lactant t’ho agraeixo”, “fa enveja que treguis tanta llet”, “el món necessita més imatges així, coses reals de dones reals”.

rachel mcadams oscars 2016

Rachel McAdams a la catifa vermella dels Oscar 2016 | ScreemSlam

McAdams és una dona empoderada i vol demostrar-ho. Les mares donen el pit als fills. És una realitat i no tenim per què amagar-ho.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat