La pandèmia del coronavirus està enduent-se milers de persones. Una situació dramàtica des de fa sis setmanes, especialment per les persones de més edat. Molts avis i àvies del país han estat víctimes d'aquesta malaltia inclement amb els més grans. Per no parlar de la tragèdia que s'ha viscut en nombroses residències per a ancians.

peinado

@quiquepeinado

Però malgrat l'enorme quantitat de persones que han mort aquests dies, també hi ha espai per a l'esperança. Especialment, quan qui la protagonitza és algú que sobre el paper, podria tenir molts números per sucumbir. I això és precisament el que ha explicat el presentador i periodista Quique Peinado. El col·laborador de Zapeando i presentador de Radio Ga-ga ha escrit un text commovedor. Una declaració d'amor a algú, la seva mare, que planta cara al destí de manera ferotge.

zapeando

@quiquepeinado

"Mi madre tiene 80 años casi. Ha pasado dos cánceres y hace como un par de años llegó a estar ingresada con una neumonía. Su estado de salud en general es una completa mierda: ahora mismo está esperando para hacerse dos (sí, dos) operaciones de cadera". Deu n'hi do. "Tiene una jodidísima mala fortuna para los temas de salud, pero ahí sigue, viva. Que no es poco". Però encara n'hi ha més: "Ojo a lo que os cuento. Han hecho test serológicos en la residencia de mi madre y ella, con 80 años, dos cánceres pasados y una neumonía hace no tanto, dice el test que ha pasado el coronavirus y ni se ha enterado...y está en una residencia en la que han muerto decenas de personas. De-ce-nas. Y mi madre, con todo el pasaporte para irse para el otro barrio, ahí sigue. Con sus anticuerpos y todo".

peinado3

@quiquepeinado

Peinado commou i emociona com mai amb aquesta declaració. Tot i que ell, que sap de girs de guió, reconeix que "Ahora llegaría un giro de comedia muy loco en el que los test fueran una mierda y mi madre estuviera a un tris de palmar. Pues puede. Pero vamos a no quedarnos con lo que hay, que estoy bastante eufórico". Ara queda que després de 50 dies, Quique Peinado pugui abraçar la seva mare. S'ho mereixen. Un exemple, una lluitadora. O com el seu fill escriu, "os he contado la extraordinaria historia de la buena suerte dentro de la mala suerte de mi madre".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat