Quim Masferrer surt a tot arreu: fa teatre al Club Capitol, farà La Marató de TV3, prepara  temporada d'El foraster, apareixerà amb la seva dona Xantal Llavina al programa Revolució 4.0 i el convida Tot es mou. Un actor estimat per la seva autenticitat que té una part poc explicada: la fi de Teatre de Guerrilla, la companyia de teatre que va fundar amb Rafael Faixedas i Carles Xuriguera. El trio humorísticc de La Selva fa anys que es va dissoldre i Lluís Marquina no gosa preguntar-li per aquell final. És la col·laboradora Míriam Riau qui fa la pregunta: En algun moment te n'has penedit d'alguna cosa?

tot es mou tv3

TV3

Quim Masferrer respon: "No m'he penedit. Després de 12 anys junts fent feinada brutal, ens ho vam passar bé, fent bolos... Però ens vam adonar que si seguíem junts hauríem seguit fent el mateix. Jo no hauria fet El foraster i ells no haurien fet el que han fet. Fer canvis és molt interessant perquè ens passin coses a la vida. Vam ser intel·ligents de dir 'ep fins aquí'. Hi ha coses que les faria diferents però en general va ser una època de la qual som hereus". I remata molt clar "Ja no donava de més, la fòrmula. Hauríem seguit estirant el xiclet però volia que passessin coses noves".

teatre de guerrilla TV3

TV3

Més interessant serà el capítol de Revolució 4.0 de dimarts a la nit. La seva parella a la vida privada,  Xantal Llavina, l'entrevista com a diplomat en Turisme. Masferrer explicarà que va ser recepcionista al Melià Girona. El morbo com quan Júlia Otero entrevistava Ramon Pellicer. Aquest és un tast:

masferrer xantal rev 4.0

TV3

Tot es mou va fer un 12,3% i Masferrer, que converteix en audiència els seus programes acompanyarà la seva dona en el programa nocturn. Tot queda a casa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat