Quim Masferrer és especialista en tocar la fibra de molts catalans. L'estimadíssim presentador d'un dels programes més imprescindibles de la graella de TV3, El foraster, té la sana capacitat d'emocionar no només per televisió o quan puja dalt d'un escenari, sinó també quan publica alguna imatge a xarxes socials. Ho va fer fa quatre dies per la Diada, amb una explícita foto d'una estelada que va fer les delícies dels seus seguidors:

Els seus fans i els del seu programa, fa setmanes, mesos, que estem com si ens faltés alguna cosa els dilluns al vespre. I és que ja fa molt, massa, que no veiem com el bo d'en Quim arriba amb el seu cotxe a algun dels pobles meravellosos que tenim al nostre país per conèixer la seva gent encara més meravellosa. Mira que fa temporades que belluga, mira que ja ha visitat més de 100 llocs, mira que la fórmula és la mateixa, però no s'esgota mai. Per què? Perquè la clau de tot són les petites i grans històries de vida que ens acosta Masferrer quan va parlant amb els veïns que va coneixent. Per tant, cada programa és nou. Persones entranyables, nostàlgiques, alegres, tristes, autèntiques i disposades a obrir la seva casa i el seu cor al presentador, que empatitza, que els escolta, que s'emociona i que riu amb ells, i el que és millor, de manera totalment sincera.

La temporada passada, la mooolt booona gent que va conèixer en Quim se'ls va trobar a Vilanova de Sau, Verges, Castellserà, la Vall de Bianya, Vilaller, el Serrallo, l'Ametlla de Merola i Pratdip. A ells, i a la resta dels pobles que ha visitat, els hi dedicava unes sentides paraules: "Si una cosa tinc clara és que els pobles de Catalunya n'estan plens de somiadors. Una vegada més heu compartit amb mi els vostres somnis, les vostres il·lusions, les vostres històries i només us puc estar agraït, perquè gràcies a vosaltres ser foraster continua sent un somni fet realitat". Ara, els somiadors que han compartit amb ell els seus somnis, il·lusions i històries són a punt de donar-se a conèixer per la resta d'espectadors de Catalunya. Perquè El Foraster torna el proper dilluns 18 de setembre.

Quan passin cinc minuts de les deu del vespre, El foraster tornarà a recórrer el país, tornarà a emocionar, i els seus fans estaran expectants de saber on anirà a parar. En Quim farà la primera aturada a Camprodon, a la comarca del Ripollès, un dels pobles més coneguts de Catalunya, "però que un poble sigui famós no vol dir que es conegui realment la seva gent", tal i com diuen des de la mateixa TV3. Allà es trobarà amb alguns veïns ben peculiars: en Biel, un vailet que podria convertir-se en el futur alcalde, en Pulí, un magnífic però frustrat cantant d’òpera, o en Toti, un pastor arrelat com pocs als Pirineus. Ah! I coneixerem la recepta secreta de les seves famoses galetes. Després, El foraster arribarà a les Valls d'Àneu (al Pallars Sobirà), amb l'estany de Sant Maurici o el port de la Bonaigua. Més: el Bruc (a l'Anoia), on reviurà la llegenda del timbaler més famós de Catalunya; Sant Pere Pescador (a l'Alt Empordà); Xerta (al Baix Ebre); la Granadella (a les Garrigues) o Ulldemolins (al Priorat). A més, visitarà per primera vegada el Lluçanès, comarca de nova creació, al poble d'Olost. 8 etapes que esperem ansiosos a veure. De moment, Masferrer ha fet saltar la llagrimeta als seus seguidors amb unes imatges per anunciar la nova temporada, la novena, plenes d'abraçades, de somriures i de les emocions que ens va deixar la darrera temporada. 

En veure-ho, reacció unànime a xarxes:

Llagrimeta dels espectadors en recordar tants bons moments i impaciència perquè arribi ja dilluns i li donem la benvinguda novament a El foraster, que torna a entrar a les nostres cases.