Amb la retirada del tercer grau als presos polítics de Lledoners vam viure una nova mostra de com de cega està la justícia espanyola. I el que és pitjor, tal i com diu la dita, no hay peor ciego que el que no quiere ver. I a Espanya fa temps que no volen veure la realitat del que passa a Catalunya per justificar el seu discurs repressor. Però curiosament, qui ha hagut d'anar a l'oculista ha estat en Quim Masferrer, en una visita que alhora ha fet somriure i emocionar als seus seguidors.

quim omnium oculista

Quim Masferrer (@omnium)

Es tracta d'un vídeo creat per Òmnium, on El Foraster va a la consulta perquè té problemes amb la vista. Per molt que li posin una lletra determinada, la "I" d'"indult", ell només hi veu una lletra, la "A". Com l'acudit aquell de l'Eugenio del pacient que només hi veu la mateixa lletra i al final és l'oculista el que necessita ulleres. Doncs igual.

quim omnium oculista3

quim omnium oculista2

quim omnium oculista4

I és que com al final se n'adona la mateixa oculista, "la resposta és la A. La solució política també. A d'Amnistia i Autodeterminació". I com assegura el mateix Masferrer a les xarxes socials, "Jo ho veig claríssim":

És clar que si aquest vídeo ha emocionat tots aquells que estimen Jordi Cuixart i companyia, encara més el que ha publicat el mateix president d'Òmnium fa pocs minuts: "3 anys i 5 mesos de presó; ni renúncies, ni penediment. Resistir vol dir vèncer. Un petó ple d'agraïment per fer el camí junts. Sempre endavant i Visca els Països Catalans!", amb un seguit de fotos colpidores:

tuit omnium cuixart

Tant de bo arribi el dia que tota puguem veure els desitjos de Cuixart fets realitat. Amb o sense ulleres. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat