Un dels darrers missatges que vam tenir per part del gran Quim Masferrer va ser fa unes setmanes, quan l'estimat presentador d'El Foraster es feia ressò d'una tristíssima notícia, la mort d'un recordat veí de Tivissa, a la comarca de la Ribera d'Ebre, que vam veure quan en Quim va anar a parar a aquest poble de 1.619 habitants que viuen en un dels termes municipals més grans de Catalunya. Un any després que ens donés a conèixer aquest indret preciós, vam saber que una de les persones que va trobar només arribar, en Miquel, acabava de morir. Un avi entranyable, amb cadira de rodes motoritzada per desplaçar-se. En Quim, meravellós: "Miquel, anàveu fent esses pel mig de la carretera... Avui en dia que hi ha tants vehicles elèctrics, cotxes, bicicletes, patinets, monopatins, i que la gent gran han de vigilar que no els atropellin, resulta que aquí a Tivissa has de vigilar que qui no t'atropelli siguin la gent gran".

tivissa3
'El Foraster' a Tivissa / TV3

Una de les millors coses que té en Quim, com a presentador i com a persona, és l'enorme empatia que demostra tenir sempre amb tota aquella bona gent que va coneixent allà on va. Per això és un dels programes més exitosos, seguits i estimats per l'audiència. Per això és rècord cada dilluns quan s'emet, líder indiscutible de les nits. La darrera temporada, que ja va posar el punt i final fa unes setmanes, va regalar 8 visites més delicioses, ja en són més de 100. En Quim va voltar la darrera tardor per llocs com Verges; el Serrallo, el barri marítim i portuari de Tarragona; Vilanova de Sau, a la comarca d'Osona; Castellserà, a l'Urgell; Vilaller, a l'Alta Ribagorça; la Vall de Bianya, a La Garrotxa; l’Ametlla de Merola, al Berguedà i Pratdip, a la comarca del Baix Camp. 

314396924 3406858082901278 7226917084695854673 n
Quim Masferrer a 'El Foraster' / IG

No és d'estranyar, doncs, que els espectadors catalans estiguin esperant amb candeletes la nova remesa de programes, la nova llista de pobles preciosos per descobrir a Catalunya. Per això, el missatge que acaba de publicar Masferrer, després del commovedor condol pel veí de Tivissa, ha estat molt més alegre. Una imatge i un missatge que ha agafat amb el peu esquerre els seus fans, que no per esperada, no ha deixat de sorprendre. I és que no hi ha una millor notícia que veure en Quim i el seu equip immersos ja en la producció de les noves gravacions d'El Foraster.

Una grandíssima notícia que aquest 14 de febrer, Sant Valentí, ha alegrat el dia als molts fans que estem enamorats d'ell i del seu programa. Això sí, de seguida que ho ha comunicat, allau de peticions perquè en Quim vagi a visitar-los als seus pobles:

Quins indrets preciosos visitarà El Foraster en la nova temporada? Ja falta menys per saber-ho.