Quim Masferrer és més que un presentador de TV3. És una icona de la catalanitat. Mai una cara i un caràcter s'havien mimetitzat tant amb el programa. El format d'El foraster no és de TV3 sinó comprat a una TV danesa: la DR1 que l'emet amb el nom de Comedy on the edge: Comèdia al límit. El mateix programa a TVE, El paisano, ha fracassat amb estrèpit després de 5 canvis de presentador. Cinc: Pablo Chiapella, Edu Soto, Eva Hache, Jorge Cadaval de los Morancos i Leo Harlem. Masferrer és el 80% del programa. Molt estimat a Catalunya.

quim masferrer TV3

quim masferrer casa seva TV3

xantal llavina masferrer TV3

Quim Masferrer llegint poemes a TV3

L'última aparició de l'actor de 50 anys a TV3 va ser a les golfes de casa seva, amb fotos de la seva dona Xantal Llavina i la filla de la parella. Allà el confinament s'ha fet llarg, especialment per dos gremis: els actors de teatre i els restaurants. Els Masferrer han patit per partida doble. Dissabte vinent reobre després de 5 mesos tancat el restaurant familiar a Sant Feliu de Buxalleu a la comarca de La Selva i el bo d'en Quim Masferrer ho celebra ensenyant el local, una masia privilegiada:

quim masferrer restaurant IG

59442648 996733050717033 2065904078068828172 n

local masadfe

familia masferrer IGInstagram del restaurant Masferrer

El local porta més de 200 anys dins la tradició familiar. Hi fan cuina catalana. I per més catalanor, l'adreça és Plaça Catalunya 5. Veure les fotos de cuina casolana dels Masferrer fa venir gana. Ja s'ha acabat el tancament comarcal. Taula per quatre el dissabte.