Quim Masferrer és més que un presentador de TV3. És una icona de la catalanitat. Mai una cara i un caràcter s'havien mimetitzat tant amb el programa. El format d'El foraster no és de TV3 sinó comprat a una TV danesa: la DR1 que l'emet amb el nom de Comedy on the edge: Comèdia al límit. El mateix programa a TVE, El paisano, ha fracassat amb estrèpit després de 5 canvis de presentador. Cinc: Pablo Chiapella, Edu Soto, Eva Hache, Jorge Cadaval de los Morancos i Leo Harlem. Masferrer és el 80% del programa. Molt estimat a Catalunya.

quim masferrer TV3

quim masferrer casa seva TV3

xantal llavina masferrer TV3

Quim Masferrer llegint poemes a TV3

L'última aparició de l'actor de 50 anys a TV3 va ser a les golfes de casa seva, amb fotos de la seva dona Xantal Llavina i la filla de la parella. Allà el confinament s'ha fet llarg, especialment per dos gremis: els actors de teatre i els restaurants. Els Masferrer han patit per partida doble. Dissabte vinent reobre després de 5 mesos tancat el restaurant familiar a Sant Feliu de Buxalleu a la comarca de La Selva i el bo d'en Quim Masferrer ho celebra ensenyant el local, una masia privilegiada:

quim masferrer restaurant IG

59442648 996733050717033 2065904078068828172 n

local masadfe

familia masferrer IGInstagram del restaurant Masferrer

El local porta més de 200 anys dins la tradició familiar. Hi fan cuina catalana. I per més catalanor, l'adreça és Plaça Catalunya 5. Veure les fotos de cuina casolana dels Masferrer fa venir gana. Ja s'ha acabat el tancament comarcal. Taula per quatre el dissabte.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat