Ser pare és una cosa que no es pot explicar en un article de text. És una quelcom indescriptible que només ho viuen alguns homes. És símbol i senyal de ser algú amb els peus a la terra, assentat i il·lusionat amb el teu nou amor. Cuidar un capgròs no és fàcil, però la il·lusió d'un pare ho pot tot: canviar bolquers, netejar el culet, banyar la criatura i donar-li farinetes és paper mullat quan ho fas amb predisposició. Un que està molt acostumat a fer això últimament és Quim Gutiérrez. El reputadíssim actor català d''El Cor de La Ciutat' va ser pare fa un any i ahir va celebrar la primera volta al sol del seu nenet, el Bru.

Quim Gutiérrez GTRES
Quim Gutiérrez GTRES
El Cor de la Ciutat TV3
El Cor de la Ciutat TV3

Bru té un anyet i és el fill de Quim i Paula Willems, de tot just 24 anys. La diferència d'edat és de 17 primaveres, però no es nota. Amb prou feines se li recorden crisis a aquesta parella tan assentada ja a l'star-system nacional. El que diem, ahir ambdós van celebrar el primer aniversari del seu fillet. Bru (encara que la mama l'anomena Bruno) lluia ja ahir una corona boniquíssima. Era el rei de la casa.

També a l'Instagram de l'actor català podem veure una foto amb el seu fill, al que l'abraça tendrament. Quim estima Bru i ho demostra amb un peu de foto que al seu fill quan vegi d'aquí uns anys li cauran llàgrimes d'emoció. "Un any de Bru", posteja Gutiérrez, que rep gairebé a l'instant un comentari de Jordi Basté. El famós periodista radiofònic va quedar meravellat amb aquesta notícia tan alegre. No va ser l'únic: el post ja acumula desenes de milers d'impressions. Els seus gairebé tres-cents mil seguidors l'han premiat amb centenars de comments i 18.500 'M'Agrada'. El nostre el té també.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

El HOLA! projecta tendresa

La foto que ha escollit la revista HOLA! per il·lustrar l'aniversari de Bru Gutiérrez no pot ser més maca. En ella es veu el papa abraçant el seu nadó quan aquest tenia tot just uns dies de vida. Són perfectes. Al Quim li ha canviat la vida... i cap a bé!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista HOLA! (@holacom)

Patrick Urbano reflexiona

A TV3 també tenen el seu propi capítol de 'pares de família'. El cas més recent és el de Patrick Urbano, que ha estat pare fa poc més d'un mes. A Twitter ha deixat un escrit a tall de reflexió que ens serveix a molts que volem ser pares de moltes criatures. "El millor regal que li pots fer al teu fill és passar temps amb ell. Oblidarà les coses que li regalis i els diners que li donis, però a tu no", diu. Molt emotiu... i molta raó. El temps és sempre més important que els diners i el material. Llarga vida als nadons.