Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó seran els dos agents de la Guàrdia Urbana més famosos de la història, Alberto López i Rosa Peral, condemnats per assassinar amb traïdoria, sense possibilitat de defensar-se, el marit d'ella i també policia. El van cremar dins el maleter d'un cotxe i per això la sèrie de Netflix es dirà El cuerpo en llamas. O és el cos de la Guàrdia Urbana, encès per un crim tan horrorós comès per agents que persegueixen crims. El cas és que el de càsting s'ha lluït. Ha triat els dos actors catalans més guapos, mediàtics i seguits a instagram.

Úrsula Corberó ho clavarà com la tèrbola, manipuladora i dolenta agent instigadora del crim del seu marit i Quim Gutiérrez ha de fer el seu amant dins el cos, l'agent catxes, gelós, dur i enamorat de Rosa: Alberto. Així és Alberto López a la vida real i Quim Gutiérrez necessita inflar-se com un home catxes i amb barba. S'està matant al gym i ho demostra amb foto sense roba, amb tatoo maorí i abdominals d'acer:

ALBERTO LÓPEZ A LA VIDA REAL:

alberto lopez
Alberto López, TV3

QUIM GUTIÉRREZ CAMÍ DE SER ALBERTO LÓPEZ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

La sèrie es grava a Barcelona, on van succeir els fets. L'actor de 41 anys diu que el seu personatge es fa dir Alber, com catalantitzat: "Segona setmana de El cuerpo en llamas. Alber". Quim fa por, amb el tatoo fals del policia de debò, els abdfominals de debò de l'actro i una cara de dolent entre tenebres. Un paper diferent del sempre bo, amable i divertit Quim Gutiérrez que fa un gir i interpreta el dolent de la pel·lícula. El petit Martí a Poble Nou, el David d'El cor de la ciutat, el prota bo d'Anacleto, Primos o Litus ara és un xungo. Cada matí al gym de matinada. Diu que a les 6:30 torna del gimnàs. Una bogeria per estar quadrat com l'autèntic assassí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quimyo (@quimyo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aina Clotet (@ainaclotet)

oca netflix
Oca netflix

A la sèrie veurem altres agents com Aina Clotet i es gravarà al bosc on va aparèixer el cotxe cremat amb la víctima. Úrsula Corberó ha penjat al seu multimilionari Instagram de 23,4 milions de followers, el més gran d'Espanya en una actriu després d'Ester Expósito, un nou membre del rodatge, una oca "Una más en el rodaje". Promet.

Quim Gutiérrez, un home casat

Les àvies deien Home casat, burro espatllat. Com si els homes un cop casats no fossin interessants. Quim Gutiérrez contradiu les àvies. La seva boda secreta va ser explicada per EN Blau. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Bonet (@tonybonetadlib)

Quim i Paula Willems, família de guapos, i ara casats. Hola: "Quim Gutiérrez y Paula Willems podrían haber dado un paso más en su relación. Tras más de dos años comprometidos, la pareja podría haber pasado por el altar, a juzgar por la foto que ha compartido la modelo. En la imagen aparece el actor con una alianza de oro en el dedo anular de su mano izquierda, un detalle que no ha pasado desapercibido para todos sus seguidores, ya que en Barcelona, tierra natal del actor, el anillo de casado se coloca ahí y no en el dedo anular de la mano derecha como el resto de España". La premsa sempre atenta, a Catalunya l'anell de casats va a la mà esquerra, no a la dreta com a Espanya. A l'insta de Paula la foto de Quim dinant peix no té cap altre sentit que mostrar l'anell d'acabat de casar. Detall català, com l'idioma de l'actor a Insta. Quim/Alber, fa por. Imprescindible.