Fa uns dies Pilar Rubio i Sergio Ramos van celebrar els seus feliços tres anys com a casats. Després de més d'una dècada junts i tres fills en comú, la parella es va donar el 'sí, vull' davant de més de 500 convidats a la Catedral de Sevilla. Un casament inoblidable. Encara que en un primer moment ningú no ho hagués dit, la presentadora i el futbolista formen una de les parelles més estables i envejades del panorama nacional. Ara que moltes parelles se separen, la seva està més consolidada que mai.

"Una emoció, un sentiment, un record... la felicitat, d'aquell dia i des d'aleshores. Ballem junts i somiem desperts. Junts tot és possible. La meva llar, la meva vida, feliç aniversari. T'estimo. Feliç aniversari", escrivia Sergio Ramos juntament amb diverses fotografies de l'enllaç. La reacció de Pilar Rubio no es va fer esperar. "Aquestes fotos podrien representar l'inici d'una cosa nova, però tu i jo sabem que tot això va començar molt abans. T'estimo avui i sempre", escrivia ella.

Pilar Rubio i Sergio Ramos es van conèixer per primera vegada en un reportatge per a 'Sé lo que hicisteis'. Ella treballava com a col·laboradora del programa de laSexta i es va atrevir a demanar-li una cita al futbolista. Tanmateix, en aquell moment no va sorgir l'espurna. Va quedar sol en això.

Molly, el primer gran amor de Pilar Rubio

Sergio Ramos ha estat el gran amor de Pilar Rubio, però no el primer. La col·laboradora de televisió ha tingut diverses parelles abans. La seva relació més estable i duradora va ser al costat de Molly, el cantant de grup de heavy metal, 'Hamlet', que ja estava en la seva vida quan la madrilenya va començar a ser coneguda.

Pilar Ros i Molly
Pilar Rubio i Molly

Pilar Rubio es va deixar veure amb Molly amb total naturalitat pels carrers de Madrid. No van faltar les mostres d'afecte. Se'ls veia molt units, fins i tot es parlava de casament. Tanmateix, tot va començar a torçar-se.

El seu grup, Hamlet, té una àmplia trajectòria al món de la música, han gravat dotze discos d'estudi. La llavors parella va trencar el 2011. El cantant es va refugiar en la música i en el seu grup.